23948sdkhjf

Kran-grab til alle formål - DSV Transport A/S har bilen

Tilbydes
Udløber
31. december 2022

DSV Transport råder over 50 kran-grab lastbiler med et bredt udvalg af udstyr. Vi leverer dagligt store mængder af sten, grus og andre byggematerialer til bygge- og anlægssektoren, og vi bortkører jord, brokker og al slags affald til sorterings– og forbrændingsanlæg.

Bilerne findes med for- eller bagmonteret kraner, og standardkranerne grabber ud i 12-15 meter. Når komplicerede opgaver skal løses, som f.eks. grabning til/fra hustage, i smalle gader, gennem porte og opgaver i udgravninger, kræver det ofte ekstraudstyr. Her har vi bl.a. kraner med fly-jib, som gør det muligt enten at række langt eller knække 90 grader.

Vi har et stort udvalg af jernkasser til kranbiler, som bruges til store nedbrydningsbrokker samt containere på op til 40 m3 til haveaffald eller andet volumenaffald. DSV Transport har også ekstraudstyr som polygrab til læsning af store mængder haveaffald, træstubbe og rødder, ligesom alle lastbiler er udstyret med pallegaffel til flytning af pallegods.

Skal der udlægges kørepladevej for at sikre et stabilt underlag, eller for at undgå at maskiner kører fast, udlejer og udlægger vi jernplader med specialtang.

Skal du have løst en transportopgave med kran-grab, kan du ringe på tlf. 47 52 47 00 og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.
Udbyder
DSV Transport A/S

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Danmark

Morten Christensen
Telefon: +45 40 50 00 32

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141