23948sdkhjf

Ventil styringer til kontrol og tilbagemeldinger af ventiler.

Tilbydes
Udløber
9. december 2021

Det kunne være en styring for ventiler til tanke/lænseventiler, for optimering af driften, samt at give overblik over ventilernes position.

Et eksempel på ventil styringer er en god løsning, er når tanke skal tømmes/fyldes for vand. Her er det mest effektive at få automatiske sekvenser kodet, så man ved præcis hvilke ventiler, der skal åbne, hvornår. Det giver den mest præcise proces, når tanke skal tømmes/fyldes.

Vi skræddersyer løsningen til dig
Forskellige skibe har forskellige konstruktioner og derfor forskellige antal ventiler, og mange mindre og mellemstore skibe er ikke lavet med automatik fra starten. Det giver nogle muligheder for dig som skipper, da du kan få nøjagtig den automatik løsning, som der er behov for om bord på dit skib.

Når du får et uforpligtende tilbud på ventil styringer fra Marine-EL giver vi altid et tilbud på en skræddersyet løsning, som passer til netop den udfordring, som du står overfor.

Ventil styringer er en god investering
Ventil styringer gør ikke bare driften om bord på skibet lettere – det medfører også store besparelser. En lettere drift betyder nemlig færre mandetimer for at få det hele til at køre rundt, samt giver en mere overskuelig drift. Derfor er ventil styringer en god investering, som over tid vil tjene sig selv ind igen.

Skal vi give et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail i

nfo@marine-el.dk.
Udbyder
Marine El A/S
Læssevej 14
9850 Hirtshals
Danmark

Lars Nielsen
Telefon: +45 98943591

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172