23948sdkhjf

Vi sikrer din elpris - du får gevinsten!

Tilbydes
Udløber
23. januar 2021

Aventia Energy tilbyder energiforsikring til virksomheders el-aftale, der sikrer jer mod prisstigninger på elmarkedet, og samtidig tager I del i et prisfald - I er dermed garanteret en bedre elpris med en energiforsikring. 

Hvad tilbyder vi? 
Som et helt nyt tiltag på det danske energimarked tilbyder Aventia Energy energiforsikring til virksomheders el-aftale, der sikrer, at I får en bedre elpris. Vores to forsikringsløsninger, SPOT/MAX og FIXED/FLEX, er et oplagt valg, hvis I ønsker en gennemsigtig el-aftale, der kan give jer store besparelser. 

SPOT/MAX
Tegn en SPOT-aftale, der sikrer jeres spotpris på el mod høje prisstigninger. SPOT/MAX er løsningsvalget til virksomheden, der skal have tegnet en ny el-aftale og ønsker fleksibilitet og økonomisk sikring i forhold til deres elforbrug. 

Hvad indgår i SPOT/MAX?
- SPOT/MAX giver din virksomhed en fleksibel el-aftale, hvor I er sikret mod store prisstigninger på elmarkedet gennem en MAX-pris. 
- Denne forsikringsløsning garanterer dig og din virksomhed den reelle markedspris, hvor I er sikret en gevinst ved et prisfald på elmarkedet. 
- SPOT/MAX giver virksomheder fuld fleksibiilitet i form af ubegrænset forbrug og en elpris, der dækker netop din virksomheds behov,
- Med en SPOT/MAX-løsning forsikrer I jer, og samtidigt er I garanteret en bedre og billigere el-aftale over en længere årrække. 

FIXED/FLEX
Forsikr din virksomheds fastpris-aftale og forfølg muligheden for at tage del i et prisfal på elmarkedet. Få en bedre og billigere pris på din el-aftale med en FIXED/FLEX-sikringsløsning. 

Hvad indgår i FIXED/FLEX?
- FIXED/FLEX giver din virksomhed mulighed for at tegne en forsikret el-aftale, der sikrer ved et prisfald på elmarkedet set udfra jeres fastpris. 
- Denne forsikringsløsning skaber sikkerhed mod at betale overpriser og giver samtidig en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris. 
- FIXED/FLEX er til virksomheden, der har betalt overpris gennem deres fastpris-aftale og ønsker at undgå spekulationer omkring fremtidens elpris. 

Vi sikrer din elpris - du får gevinsten!

Har du og din virksomhed den rigtige elpris? Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe på +45 96 82 82 81 eller info@aventiaenergy.com.
Udbyder
Aventia Energy ApS
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark

Jan Carøe Lange
Telefon: +45 50 36 96 36


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188