23948sdkhjf

Tilbygning for husejere, virksomheder og institutioner

Tilbydes
Udløber
11. oktober 2021

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S i Kastrup på Amager, kan vi opføre enhver form for tilbygning i hele hovedstadsregionen og de omkringliggende kommuner. Vi kan lave en tilbygning til alle formål for blandt andet statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Få mere plads og lys med en ny tilbygning
​Vi kan opføre alle former for tilbygninger såsom et kontor, et børneværelse eller en større dagligstue. En tilbygning kan også være en garage, et værksted eller en vinterhave. Dermed kan vi gøre boligen mere rummelig, hvis der er kommet flere børn til, eller hvis de er blevet større. Det kan også være en større stue, så der bliver plads til hele familien.

​Det er vigtigt at tænke helheden med, når du vælger en tilbygning i forlængelse af huset. Dit nye rum kan måske trække mere dagslys ind i boligen på grund af større vinduespartier eller ovenlys. Dog kan du risikere, at dine nuværende rum ender med at blive gennemgangsrum. Derfor kan det være en god ide at lave en ombygning sammen med tilbygningen.​

​Vi lægger vægt på det gode samarbejde undervejs i tilbygningsprojekter, så alle oplever færrest mulige gener. Og alle relevante fagentrepriser bliver fundet via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere, så vi altid kan komme med en god pris. 
Udbyder
Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S
Jorisvej 21C
2300 København S
Danmark

Benny Svendsen
Telefon: +45 32340130


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.313