23948sdkhjf

Arkitektur: Boliger, kultur, erhverv og butikker

Tilbydes
Udløber
20. marts 2020

Sangberg arbejder med projekter i krydsfeltet mellem arkitektur og urbanisme. Vi har designet og projekteret en lang række byggerier, der omfatter boliger, erhverv, kultur og parkeringsfaciliteter.   

Fremtiden er let !
Hos Sangberg arbejder vi ud fra en forståelse af, at bæredygtig arkitektur er simpel og let. Det er en arkitektur, der er bygget i lette og bæredygtige materialer og som let kan transformeres, vedligeholdes og skilles ad for atter at indgå i nye byggerier. Bæredygtig arkitektur er genanvendelig arkitektur. Ved at indtænke adskillelse og genanvendelse fra første skitse, bliver arkitektur ligeledes en naturlig del af den cirkulære økonomi.

Bæredygtigt og klimavenligt byggeri
Vores bæredygtige og klimavenlige byggeprojekter omfatter blandt andet Tagkroen i Vanløse, Havnehusene i Aalborg, gårdhave-, rækkehuse og lejligheder i Frikvarteret i Nordhavn, Kulturgården i Horbelev, Center for Renhold, Livsrum – kræftrådgivningscenteret i Aalborg, Skovkvarteret i Ørestad og 68 klimavenlige boliger på Helgoland i Nordsøen.

Vi er også arkitektrådgivere på VoksenPlus, der er et bæredygtigt boligfællesskabskoncept for seniorer og sen-voksne. VoksenPlus opføres i træ, der er et af verdens mest bæredygtige byggematerialer, ligesom der i projektet er stort fokus på genanvendelige byggematerialer. Planen er, at der skal opføres 2.000 VoksenPlus-boliger over de kommende år.

Yderligere info
Kontakt os på 3133 0996 eller info@sangberg.com for yderligere info om bæredygtige byggeprojekter.  

Læs mere om Sangberg på www.sangberg.com
Udbyder
Sangberg Architects
Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark

Jonas Sangberg
Telefon: +45 31330996


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157