23948sdkhjf

Fra serviettegningen til vedligeholdelse – vi er med dig hele vejen

Tilbydes
Udløber
7. marts 2020

Vi rådgiver i alt fra komponetudvikling, projektstyring. Dertil procesoptimerer vi komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Med kunder over hele verden fra både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder – kan vi garanteret også hjælpe dig.

Tid er penge. Det er derfor vigtigt, at du er effektiv i din produktion. Vi kan hjælpe dig med alt fra konstruktions-, prototypeudvikling til proces- og industriautomatisering. Vælg os som samarbejdspartner og få kompetent rådgivning hver gang. Vi yder gerne faglig rådgivning i valg af materiale og metoder, før du sætter produktionen i gang.

Med vores brede viden om materialer og deres egenskaber vil du hos JW Industri finde ikke blot en leverandør, men en stærk samarbejdspartner.

Vi står altid klar til at hjælpe dig
Som en fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, er JW Industri med til at sikre driften i den danske industri. Vælg JW Industri som samarbejdspartner og få adgang til udvidet knowhow – opbygget gennem flere årtiers arbejde med at skabe den rigtige løsning.

Vi producerer, servicerer og udvikler special-, delmaskiner, konstruktioner, stål- og jernkomponenter og hele produktionsanlæg. Vi laver industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunderne. Med os får du en troværdig og stærk samarbejdspartner.
Udbyder
JW Industri A/S
Smedevej 7
7430 Ikast
Danmark

Tommy Frandsen
Telefon: +45 41996725


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141