23948sdkhjf

Stil krav til jeres tjenertøj

Tilbydes
Udløber
16. juli 2022

Tjeneren er den første, der møder gæsterne og tjenertøjet er dermed med til at forme det første indtryk. Derfor er det vigtigt at være velklædt hver eneste dag, hele dagen, men uden at tage opmærksomheden. Det stiller særlige krav til tjenertøjet.

Linjerne skal være enkle, tøjet skal sidde godt, og samtidig skal det fungere i en travl arbejdsdag. En god tjener bliver kun bedre, når tøjet er rart at bevæge sig i – og når det stadig tager sig godt ud, selv efter de sidste gæster takker af.

Med tre serier i tjenertøj, der omfatter serveringstøj, som tjenerveste, tjenerbukser, nederdele, tjenerskjorter, tjenerforklæder mv., kan tjeneren både fortælle den enkelte restaurants historie – og yde sit bedste hele dagen:

Prestige - eksklusiv skarphed
Design - individuelt præg
Essentia - klassisk og funktionelt

Slip for besværet og bekymringerne
Med en serviceaftale på leje af tjenertøj hos os slipper I for spekulationer om, hvorvidt tjenernes tøj tager sig præsentabelt ud, og om I nu har det tøj, I har brug for. Tjeneren skal heller ikke længere bruge tid og energi på tøjvask. Alt det klarer vi, så I kan fokusere på den gode oplevelse for gæsterne.

Find mere information her
Udbyder
De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark

Telefon: +45 39750211
Fax: +45 39750225


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14