23948sdkhjf

RIB A/S

RIB dækker alle faser i byggeriet

RIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omkoster, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter.

Alle vores løsninger understøtter processer, der traditionelt er forbundet med høj risiko, stort ressoucetræk eller høje omkostninger. Vi hjælper vores kunder med at udnytte det fulde potentiale for risikostyring, omkostningsreduktion, reduktion af forsinkelser m.v. ved at implrementere løsninger, der gør processerne enkle, genkendelige, dokumenterbare og digitale. 

Vores softwareværktøjer understøtter alle byggeriets faser og giver gennemsnitlighed ved overgang fra den ene fase til den næste. Derfor får vores kunder den unikke fordel, at de kan forudse og håndtere de udfordringer, der er i og på tværs af alle byggeriets faser. De fortæller os, at brugen af vores værktøjer minimerer deres udgifter med procenter, mens udgiften kun udgør promiller.
 

Vores produkter omfatter:

Byggeweb

 er din løsning til hele byggeriets livscyklus:

-

Projekt:

Markedets mest udbredte projektweb.

-

Vault:

Online kopi af data fra Byggeweb Projekt.

-

Udbud:

Enkel, sikker og effektiv håndtering af udbud. 

-

Capture:

Digitale mangellister, KS og tilsyn.

-

Digital Aflevering:

Struktureret og effektiv aflevering af D&V. 

 

Connex Construction Cloud:

Er platformen til dine byggeprojekter, som forbinder data, workflows og teams ét sted. Få effektiv projektstyring, strømlinede workflows og standardisér arbejdet på byggepladsen. 

 

MTWO Enterprise Platform:

MTWO kombinerer RIBs iTWO 4.0-software med Microsoft Azure og har derved sammen udviklet fremtidens 5D BIM Enterprise Construction Cloud-software. som skal samle byggeriets parter på én platform og sætte gang i den digitale transformation. 

 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev

her

Fakta om RIB A/S

Adresse
RIB A/S
Ryesgade 19C
2200 København N

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 35245250

CVR nummer: DK25126475

P nummer: 1007335446

Kontaktpersoner

Louise Dahlerup
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 60108503

Send til en kollega

0.235