23948sdkhjf

DDV

Den Danske Vedligeholdsforening - DDV - er et landsdækkende netværk for ledere og tekniske specialister. Netværket er drevet af høj faglighed, og medlemmerne bruger netværket til at tilegne sig og videregive viden, hvor videndelingen sker gennem konferencer, seminarer, netværksmøder og virksomhedsbesøg.

Den globaliserede og konkurrencepræget verden stiller krav til vore medlemmer om effektiv drift. Det betyder fokus på optimering af drift gennem vedligehold, og det gælder for de store såvel som for de små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vedligehold skal ikke betragtes som en ærgerlig omkostning men som et af fremtidens vitale konkurrenceparametre. Kun gennem konstant optimering af alle processer i samfundet fra store produktionsvirksomheder til offentlige kontorer, kan vi beholde danske arbejdspladser og vores nuværende velfærdsniveau.

Samarbejde med andre organisationer!
DDV er ligeledes bindeled til andre inden- og udenlandske organisationer, der beskæftiger sig med vedligehold. herudvover er DDV national repræsentant for EFNMS (European Federation annd National maintenance Societies), der har til formål at formidler information vedrørende vedligehold på europæisk plan.

Hvem kan deltage?
DDV er en uafhængig nonprofit interesseorganisation som repræsenterer et bredt udsnit af medlemmer. Dette afspejles i den nuværende medlemskreds, som omfatter industrier, servicevirksomheder, bygningsforvaltninger, arkitekter, rådgivende ingeniører, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, forsikringsselskaber o.l.
Fællesnævneren for alle medlemmer er, at de på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med området vedligehold - enten som bruger, rådgiver eller leverandør. DDV bygger sine aktiviteter på engagement frem for personlig profit.

Læs mere om 

DDV

 her.

Leverandør-kompetencer

Fakta om DDV

Adresse
DDV
Købmagergade 86
7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 75914455

CVR nummer: DK11770649

P nummer: 1004493994

Kontaktpersoner

Eva Mosegaard
Stilling: Sekretariatschef
Direkte telefon: +45 75914455
Rikke Lassen

Send til en kollega

0.156