23948sdkhjf

Aubo Production A/S

AUBO Production A/S
AUBO Production A/S beskæftiger sig med køkken-, bad, bryggers og garderobeløsninger. Virksomheden sælger produkterne under AUBO-brandet, uanset marked.

AUBO Køkken & Bad:
Køkken, bad, bryggers, garderobe og skydedøre i stort set alle stilarter og i stort set alle prisklasser.

Traditionen har fra AUBOs begyndelse været at handle med vesteuropæiske leverandører, og det holder vi fast i. Vi kender dem, og de bor tæt på os, og kommer fra tid til anden forbi fabrikken i Aulum. Vi har arbejdet sammen så mange år, at vi arbejder og tænker ens, og frem for alt har vi samme krav til kvalitet.

Når man kigger på nyt køkken, har man rigtig mange spørgsmål. Hvad er "hot" og hvad er "not". Hvordan indretter man bedst, hvilken stil passer bedst til mit hjem, og hvordan får jeg den bedste løsning for det budget jeg har. Spørgsmålene er mange, og derfor er det rart at have en livline ved hånden. AUBO tilbyder gratis opmåling, kreativt indretningsforslag samt udarbejdning af 3D tegninger - det gør det hele lidt nemmere. For at komme nemt og hurtigt i gang kan man på www.aubo.dk booke et møde.


I dag er AUBO Production A/S en af de sidste fritstående danske køkkenproducenter. Virksomheden blev grundlagt i 1985 af den vestjyske iværksætter Jens B. Bertelsen.

Nyheder

Fakta om Aubo Production A/S

Adresse
Aubo Production A/S
Vævervej 19-23
7490 Aulum

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 97473500

CVR nummer: DK28854846

P nummer: 1011502195

Ansatte: 87

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Torben Andersen
Stilling: Adm. Direktør / ejer
Direkte telefon: +45 2968 7244

Send til en kollega

0.203