23948sdkhjf
Del siden

TCM Group A/S

Gedigent håndværk og gode oplevelser

TCM Group A/S har siden 1964 fremstillet køkkener, garderobeskabe og badløsninger.

Hos TCM Group A/S er kreativitet, gedigent håndværk og gode oplevelser de vigtigste nøgleord, når det gælder fremstilling af køkken- og badløsninger.

Fremstilling af køkken- og garderobeskabe behøver plads til både produktion og lager. Derfor er der lige siden starten blevet udviklet konstant, og i dag er der over 33.000 kvm under tag, ca. 480 medarbejdere og produktionen kører på en højteknologisk, moderne, elektronisk maskinpark, som virksomheden i Tvis selv har været med til at udvikle. Med et forhandlernet, der tæller mere end 150 forhandlere fordelt over hele landet og en god eksport, er TCM Group A/S blevet et industrieventyr.

Hos TCM Group er kvaliteten i højsædet og bliver kontrolleret i alle faser. Lige fra det øjeblik hvor pladerne til produktionen bliver skåret op og til levering via forhandleren til kunderne. Og der bliver kun anvendt gennemprøvede komponenter og produkter.

Vi har altid lagt vægt på, at køberne af et nyt køkken, garderobeskab eller bad, kan vælge mellem et utal af muligheder og kombinationer. Ønsker omkring forskellige farver og farvesammensætninger, træsorter, kanter, pyntelister, greb, opbygning med skabe i specialmål og de mere kreative muligheder for indretning opfyldes.

Læs mere på www.tcmgroup.dk

TCM Group A/S
Skautrupvej 16-24b, Tvis
7500 Holstebro
Danmark
CVR nummer: DK37291269
P nummer: 1020967249
480
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031