23948sdkhjf

Hanstholm Køkken A/S

Hanstholm Køkken A/S har i mere end 35 år produceret kvalitetskøkkener, garderober og bad efter ordre.Vores produkter sælges til private forbrugere gennem 13 franchise forhandlere og som projektinventar til private og offentlige virksomheder.

På fabrikken i Vildsund beskæftiger vi 45 medarbejdere, der alle sætter en dyd i at holde de håndværksmæssige traditioner i hævd.

Hanstholm Køkken er en 100 procent danskejet virksomhed, der arbejder ud fra følgende 5 grundværdier: Kvalitet, troværdighed, fleksibilitet, udvikling og kundefokus.

Med de 5 værdier for øje lever vi op til vores mission om at producere unikke og moderne produkter tilpasset vores kunders individuelle ønsker og behov.

Hanstholm Køkken producerer køkkener med udgangspunkt i stolte, danske håndværkstraditioner, der har vist sig stærke og holdbare gennem tiderne.

Vores mange snedkere arbejder kun med materialer af høj kvalitet, der sammen med det unikt udførte håndværk er med til at sikre vores køkkener et gennemført, smukt design samt en utrolig slidstyrke.


Et Hanstholm Køkken er skabt af hænder og danske håndværkstraditioner

Håndværk tager tid, og godt håndværk tager endnu længere tid. Der er ingen nemme hjørner og lette løsninger, og resultatet er smukke detaljer, der vidner om håndens unikke arbejde. Derfor er det håndværket, der i sidste ende gør den store forskel. Ikke bare for os, men for alle, der sætter pris på kvalitet.

Glæden ligger i selve arbejdet med materialet. I tilfredsstillelsen over at kunne udtrykke sig så præcist med sine hænder. At få det til at lykkes og samtidig få det til at se smukt ud. Men glæden ligger også i bevidstheden om, at vores arbejde kommer andre til gode. At andre anerkender værdien af håndens arbejde.

Det er måske meget jysk at være stolt af sit håndværk. Men stoltheden hører med til snedkerfaget. En snedker laver ikke blot solide og slidstærke produkter. Det handler i høj grad også om den originale og smukke udførelse, der kan ligge i håndværket. Men det er i virkeligheden to sider af samme sag. Kvalitet og skønhed hænger sammen.

Kvalitet fra inderst til yderst

Et køkken er til for at blive brugt. Af mange mennesker hver dag. Hele året rundt.

Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor gør vi os ekstra umage alle de steder, hvor køkkenet er særligt udsat for slitage. Det gælder for eksempel skinnesystemet i skufferne, skuffer og lågers hjørnesamlinger, lamineringer og limningen af lister og kanter på hylder og låger.

Uanset, om der er tale om det rigt detaljerede køkken i den klassisk-romantiske stil eller det enkle og funktionelle køkken i den rene og minimalistiske stil, er vores håndværk præcist og omhyggeligt gennemført. Desuden er Hanstholm Køkken medlem af Dansk Møbelkontrol. Det er forbrugerens garanti for, at vi lever op til høje kvalitetskrav til både materialer, metoder og færdige produkter. (se link nedenfor)

Hanstholm Køkken laver unikke kvalitetsløsninger som underlimede massive trælister på kanterne af både laminat og finerlåger og op til 4 gange lak på malede låger. Sokler leveres samlet, og hjørnerne er skåret på gehring i samlingerne. Derfor kan vi tilbyde et køkken, der er skabt til at modstå mange års slid, og som fremstår med en finish, der faktisk holder. Se mere på: www.hanstholm.com

Fakta om Hanstholm Køkken A/S

Adresse
Hanstholm Køkken A/S
Skyumvej 36, Vildsund
7700 Thisted

Region
Danmark
Nordjylland
Thisted Kommune

Telefon: +45 97931500

Fax: +45 97931933

CVR nummer: DK66695018

P nummer: 1002236544

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Brunhøj Andersen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 20984477

Daniel Nyegaard

Karina Villadsen
Direkte telefon: +45 40141329

Lars Bech

Torben Nørgård Jensen
Stilling: Produktionschef

Send til en kollega

0.112