23948sdkhjf
Del siden

Inventa A/S, Danmark

Inventa er en af Danmarks førende leverandører af specialinventar til alle brancher. Vi kalder os en komplet samarbejdspartner, fordi vi håndterer dit projekt fra idé til nøglefærdige lokaler. 

Komplet samarbejdspartner
Vi håndterer alle processer i dit projekt, fra tegning til virkelighed. Dine ideer bliver til en plan, vi hjælper med indretning, design, produktion, levering og montering - til du står med nøglefærdige lokaler, klar til brug.

Vores teams af designere, håndværkere og kreative hoveder skræddersyr din butik efter præcise analyser af dine behov. Vi tager stilling til alt fra flow i butikken, kundekonstakt zonen med fleksibel, levende og effektiv kundeekspedition, opbevaring i butikken, display af varer og meget mere.

Vi har nogle ekstremt dygtige designere som lytter aktivt til jeres behov for at få jeres drømme frem, og har erfaringen for hvordan man samtidig gør en forretning effketiv og sælgende. 

Solidt håndværk på alle områder
Inventa er proppet med veluddannede specialister, og vi følger dine opgaver til dørs. Når du får nøglerne til dine lokaler, er de derfor helt klar - også til kunder. Med næsten 70 års erfaring inden for branchen, leverer vores dygtige stab af medarbejdere solidt håndværk og stærkt design, der matcher dine ønsker og behov.

Hele processen - leverandør 
For mange af vore kunder håndtere vi også demontage og flytning af butikker samt lager og genanvendelse af de materialer der skal med til næste butik. Vi er gode til at få det anvendt sammen med nyt så du altid har en moderne og frisk butik. 

 

Inventa A/S, Danmark
Industrivej 1-3
7860 Spøttrup
Danmark
CVR nummer: DK43609262
P nummer: 1028702929
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047