23948sdkhjf

VEKSØ A/S

VEKSØ er en førende virksomheder inden for urban design. For os handler udviklingen af fremtidens byer i høj grad om at skabe sammenhængende løsninger, hvor der er plads til både ophold og færdsel. Vi har derfor fokus på hele byrummet og arbejder med løsninger inden for både byrum, cyklisme og belysning.

Ca. 100 dedikerede medarbejdere er beskæftiget i virksomheden, der også er repræsenteret i flere europæiske lande; bl.a. med produktion i Danmark, Sverige og Letland.

Virksomheden hviler på tre ben:

  • Byrum
    Godt og funktionelt design skaber værdi i byrummet. Vi har et meget bredt program af designede byrumsmøbler, der gør det nemmere at skabe sammenhængende løsninger og som er med til at skabe attraktive byrum med faciliteter, der er til for at blive brugt.

  • Cyklisme
    Cyklistvenlige byrum gør det nemmere og mere attraktivt at være cyklist. Vi arbejder i dag med fremme af cyklisme på mange fronter. Cyklismeprodukter og udvikling af teknologiske serviceløsninger er blot én side af sagen.

  • Belysning
    Vi arbejder for at skabe et byrum i balance, og belysning er en central del af inventaret i byen. Udendørsbelysning i byrummet er vigtigt for sikkerheden, trygheden og hele stemningen i byen.

Fakta om VEKSØ A/S

Adresse
VEKSØ A/S
Albuen 37
6000 Kolding
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 79212200

CVR nummer: DK15004886

P nummer: 1000843625

Certifikater: FSC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lisbeth Nørhede
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.093