23948sdkhjf

Techno-Tool A/S

Techno Tool A/S fremstiller værktøjer til produktion af plastemner. Techno Tool A/S regnes i branchen for en af Europas førende værktøjsfabrikker indenfor værktøjsfremstilling til den globale termoformindustri.

Vi har i de seneste 25 år været en effektiv leverandør, der har stor fokus på høj kvalitet, men samtidig har korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Agentur:
Techno Tool A/S har siden 1992 haft agenturet i Danmark, Norge og Finland, for den velkendte producent af termoformmaskiner, maskiner til medicinalindustrien samt automobilindustrien Kiefel GmbH

Lidt historie...
Virksomheden blev startet i 1990 i beskedne kår, men har i dag efter 25 års virke, en flot og moderne værktøjsfabrik, med mere end 35 medarbejdere, der producerer værktøjer i en moderne fabrik på 3.400 m2 beliggende i Esbjerg, Danmark samt en mindre afdeling, Techno Tool Asia, der er beliggende i Johor, Malaysia.

En vigtig og afgørende resource for Techno Tool er vores mange dygtige og dedikerede specialuddannede medarbejdere. Vi har altid lyst til at blive bedre, er innovative og udvikler os hele tiden, så vi er i trit med udviklingen hos vores kunder. Vi ønsker at skabe merværdi, så vi alle får en bedre og langtidsholdbar løsning.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Techno-Tool A/S

Adresse
Techno-Tool A/S
Storstrømsvej 11
6715 Esbjerg N
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 76140000

CVR nummer: DK33047304

P nummer: 1016148446

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Jacob Troensegaard

Send til en kollega

0.097