23948sdkhjf

Agerskov Pejse A/S

Agerskov Pejse A/S er en kompetent leverandør af moderne løsninger til biologisk opvarmning og alternativ indeklima. Vi er specialister indenfor træpilleovne, fortrinsvis fra Italien. Ovnene er besparende i drift (forbrug ca. 40% af traditionel olieenergi), lette og rengøringsvenlige, og tilgodeser miljøet, ved ikke at tillade nogen form for Co2-udslip. Ovnene fremstår desuden i attraktive designs, der alle passer ind i moderne boliger. Ovnene kan ved hjælp af én påfyldning af træpiller, give varme i op til 1 døgn i højsæsonen.
Nogle af vore modeller er forsynet med fjernbetjening.

Vi sætter fokus på design, kvalitet og driftsbesparelse, og tilbyder et bredt udvalg i forskellige prisklasser til enhver smag.
Træpilleovne er et godt alternativ, specielt kombineret med eksisterende elvarme.
Træpiller leveres  i poser fra 16 kg, er nemme at opbevare og påfylde brændeovnen. Træpiller optager ikke megen plads i forhold til traditionel brænde og behøver ingen forarbejde og lagring.

Indviduelle, færdige løsninger
Vi leverer over hele Danmark og kan tilbyde levering og montering af udstyr, herunder opsætning, indmuring, inddækning, nyopsætning eller ændring af f.eks. skorstenskonstruktioner

Agerskov Pejse A/S sælger og markedsfører endvidere et bredt udvalg af moderne ovn- og pejsetilbehør.
Ud over naturligvis at være levereringsdygtige indenfor træpiller og briketter, lagerfører vi også et bredt sortiment indenfor:

- reservedele til pilleovne
- gulvplader, skifer, metal eller glas
- optændingsblokke 
- brændespande og -beholdere
- redskaber
- plejemidler
- skorstenselementer

Fakta om Agerskov Pejse A/S

Adresse
Agerskov Pejse A/S
Gammelskovvej 3
6534 Agerskov
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Tønder Kommune

Telefon: +45 74833939

CVR nummer: DK19843246

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Knud Iversen

Send til en kollega

0.125