23948sdkhjf

MJ Autosadelmager ApS

Velkommen til den alsidige og kreative autosadelmager.

Vi dækker et bredt område inden for polstring, ombygning og ombetrækning af interiør til bilen, båden, lastbilen og campingvognen.

Med et kreativt team og et stort udvalg af materialer løser vi mange forskellige opgaver. Du er velkommen til at kigge forbi eller sende en forespørgsel på mail.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores arbejde. Du kan også se billeder af tidligere opgaver – både traditionelle og diverse. Forhåbentlig bliver du inspireret og kan danne dig et billede af de mange muligheder, der er.

I kraft af mere end 50 års erfaring sigter vi efter at kombinere traditionel know-how med nytænkning. På den måde sikrer vi holdbare og moderne løsninger, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi elsker udfordringer og går langt for at møde vores kunder i øjenhøjde – vi lytter engageret og interesseret til deres behov og ønsker og sætter en ære i at efterleve dem.

Vi ser frem til at høre fra dig på 86 24 33 50. Her får du blandt andet gode råd og vejledning – og så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Nyeste kompetencer

Fakta om MJ Autosadelmager ApS

Adresse
MJ Autosadelmager ApS
Holmstrupgårdvej 250
8210 Aarhus V
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86243350

CVR nummer: DK36893303

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Morten Jespersen

Send til en kollega

0.128