23948sdkhjf

EDECO Tool AB

Edeco arbejder med værktøjer til skærebearbejdning. Præcisionsværktøjer af højeste kvalitet fra verdens førende producenter til krævende kunder inden for stål-, køretøjs- og maskinindustrien, telekommunikation samt medicin.

Vi har et bredt sortiment. Vi tilbyder solid viden og stærke produkter inden for vores fem hovedområder: værktøjer, skæreværktøjer, måleteknik, kapningsværktøjer og spændingsteknologi.

Verdens førende producenter giver os de bedste produkter på markedet, men også muligheder for at skabe forudsætninger for vores kunders udvikling med den nyeste teknologi. Med ekspertise, erfaring og en kraftig interaktion mellem stærke produktspecialister kan vi tage os af samtlige i den industrielle produktionskæde.

Vi er kun tilfredse, når vi føler, at vi er vores kunders førstevalg, Customer Choice.

Organisation
Hovedsædet i Karlstad er udgangspunktet for de fleste af vores værktøjsspecialister samt ledelse, indkøb og administration. Her har vi også vores centrallager, der betjener kunder over hele Sverige, Danmark og Norge. Vi har også afdelinger i Eskilstuna, Sandviken, Värnamo og danske Holstebro som yder hurtig service til kunder i industriområder.

Forretningsfilosofien er baseret på at kunne tilbyde fagkompetence til samtlige led i vores kunders produktionskæde og tilpasse vores indsats til den enkelte situation. Vi skal derfor være i konstant beredskab til at rykke ud med den rette bemanding og kort varsel. Hver medarbejder bevæger sig over store områder på en måde, der gør at vi altid opleves som at være i nærheden. Hver indsats coaches af kundens egen kontaktperson hos Edeco.

I vores webshop kan du til enhver tid søge oplysninger og afgive bestillinger fra et sortiment på mere end 30.000 varer. Webshoppen er åben døgnet rundt alle ugens dage. Vores service fuldendes gennem et omfattende forhandlernetværk. Partnere udvælges omhyggeligt til at optimere og styrke vores egen organisation på bedst mulig vis.

Historie
Edeco blev grundlagt i 1984. Fra at være en mindre virksomhed inden for salg af industrielle værktøjer har vi år for år udviklet os..

I 1998 blev virksomheden en del af Indutrade-koncernen.

Koncernen

Edeco har siden 1998 været en del af Indutrade AB, en international industrikoncern, der sælger og udvikler komponenter, systemer og tjenester med højt teknisk indhold. Koncernen markedsfører løsninger, der strømliner kundernes systemer og processer. Med en decentraliseret struktur opererer Indutrade gennem næsten 200 datterselskaber og med mere end 4.500 ansatte i 27 lande og på fire kontinenter. Virksomheden er opdelt i seks forretningsområder:

Engineering & Equipment
Flow Technology
Fluids & Mechanical Solutions
Industrial Components
Measurement & Sensor Technology
Special Products

Edeco tilhører forretningsområdet Industrial Components som, ud over værktøj, også omfatter andre teknisk kvalificerede komponenter og systemer til produktion og vedligeholdelse.

Indutrade har siden 2005 været noteret på Nasdaq Stockholm.

Fakta om EDECO Tool AB

Adresse
EDECO Tool AB
Gräsdalsgatan 9
Box 2119

650 02 Karlstad
Se på kort

Region
Sverige
Värmlands län
Karlstads kommun

Telefon: +46 054-55 80 00

Fax: +46 054-55 80 35

CVR nummer: SE5563549558

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Höögh
Direkte telefon: +90055 706590055

Send til en kollega

0.127