23948sdkhjf

Staalcentrum

Staalcentrum er et virksomhedsnetværk, med fokus på hygiejnisk design og høj fødevare sikkerhed. Det er vores formål at medvirke til at skabe sund vækst ved, at  skabe løsninger som bredt forbedrer hygiejnen i faciliteter til fødevareproduktion. Vi har fokus fokus på følgende områder:

  • Hygiejnisk design og hensigtsmæssigt materialevalg med fokus på fremstillingsudstyr og -processer til fødevareindustrien.
  • Fødevarekontaktmaterialer (FKM) med hensyn til dokumentation (overensstemmelseserklæringer) og lovkrav samt valg af de rette materialer, som sikrer god økonomi i processens levetid.
  • Rengøring og optimering af rengøring med fokus på anvendelse af nye måleteknologier, som kan forbedre kvalitetssikring i rengøringsprocessen.
  • Ny teknologi til fødevareproduktion, herunder robotter og deres udvikling som hygiejnisk produktionsanlæg og/eller udnyttelse under rengøringsprocesser.
  • Bygningsindretning med henblik på hygiejnisk design af rummet omkring produktionen og produktionsfaciliteter til fx catering og storkøkken, herunder at bygge bro til arkitekten.
  • Checklister til brug ved indkøb og specificering af det rette niveau af hygiejnisk design.
  • Vedligehold af processer med fokus på at dette sker med hygiejnisk design brillerne på, således at den vedligeholdte eller reparerede proces stadig lever op til hygiejne kravene.
  • Uddannelse af håndværkere, som arbejder med konstruktion, reparation og vedligehold af fødevareprocesser.

Vores mål er, at udbygge Danmarks stærke position inden for teknologier til produktion af sikre fødevarer og andre produkter af høj kvalitet. Samtidig fokuserer vi på, at  være et vækstcenter med internationalt præg for markedsdrevet udvikling af innovativt procesudstyr til fremstilling og distribution af fødevarer, ingredienser samt biotek- og pharmaprodukter.

Konkret har producenter af mejeriprodukter, slagterivarer, brød og fiskeprodukter deltaget sammen med bryggerier, farmaceutiske virksomheder og anlægsleverandører, montører, smede, VVS'ere ol. som leverer til disse brancher. Samtidig har underleverandører og komponentleverandører fået indsigt i slutbrugernes krav.

Her kan du læse mere om mulighederne ved et medlemskab

Fakta om Staalcentrum

Adresse
Staalcentrum
Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 42 482 482

CVR nummer: DK29278849

P nummer: 1012055192

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alan Friis Alan Friis
Stilling: Daglig leder
Direkte telefon: +45 42482482

Send til en kollega

0.172