23948sdkhjf
Del siden

REHAU A/S

Inden for områderne bygge og anlæg, industri og bilindustri er REHAU et førende premium mærke til polymerbaserede systemer.

Bygge og Anlæg
Som en af de førende europæiske producenter tilbyder REHAU polymerbaserede løsninger til byggeri, vedvarende energi, vandbehandling og infrastruktur. Du finder en teknologi der passer til enhver opgave inden for vores brede produktprogram.
Læs mere på REHAU/bygge_og_anlaeg

Møbeldesign
Inden for møbeldesign og industri har REHAU etableret sig som innovativ idégiver og pålidelig leverandør til mange anvendelsesområder, blandt andet møbelbranchen, men også produkter som drikkevandsslanger, kabelføringssystemer og bordplader er en del af REHAU´s omfattende industriprogram. Udnyttelse af vores brancheoverlappende teknologi giver kunderne den optimale løsning.
Læs mere på REHAU/moebeldesign

Bilindustri
Forretningsområdet bilindustri, hvor REHAU er anerkendt som en kompetent leverandør på markedet, strækker produktspektret sig fra enkelte komponenter til komplekse, lakerede og montagefærdige kofangersystemer.

Siden grundlæggelsen i år 1948 er REHAU blevet en gruppe, som er til stede over alt i verden. I dag skaber mere end 14.000 medarbejdere fordelt på over 170 lokaliteter over hele verden vækst og succes for REHAU.

REHAU A/S
Industrivej 51 A
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK45149013
P nummer: 1001863963
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047