23948sdkhjf

Tachografservice A/S

Eksperter i behandling og analyse af køre- og hviletidsdata

Tachografservice A/S er en økonomisk solid virksomhed og en del af Tachogruppen, der også omfatter selskaberne Tacholøn A/S og Tachodata A/S.
Tachogruppen er et IT og databehandlerhus, der leverer, servicerer og udvikler IT løsninger for optimering og digitalisering af vores kunders virksomhed.
Vi er pt. 20 dedikerede og faglig dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder for at yde den bedste service og rådgivning overfor vores kunder og via stabile sikre effektive IT løsninger tilføre deres virksomhed værdi.

Tachografservice A/S har tachograf-løsninger, der passer til alle typer og modeller af biler, uanset om du arbejder med lastbiler, busser, varevogne eller andre køretøjer, der overstiger 3500 kg.
Vi har fokus på komplette løsninger, der giver maksimal brugervenlighed, overblik og pålidelighed i en travl hverdag, hvor ressourcerne skal bruges fornuftigt. Vi sørger altid for grundig undervisning og guides til brugen af vores hardware og software. Det er med til at sikre, at I kommer godt fra start, og at systemet bliver forankret i hele organisationen og skaber maksimal værdi for jer.

Fremtidens download er automatisk
Med automatisk download af data, skal man ikke længere bekymre sig om at få aflæst førerkort og tachograf. Vi sørger for, at data bliver aflæst til tiden, samt at systemerne altid er online.
Tachografservice samarbejder med flere lastbilproducenter og kan blandt andet hente data fra Telematics, Fleetboard, Dynafleet etc.
I har også mulighed for at få en automatisk løsning via en boks, som installeres bagpå tachografen på et værksted nær jer.
Vi har samarbejdspartnere i hele landet.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Tachografservice A/S

Adresse
Tachografservice A/S
Klokkestøbervej 3
5230 Odense M
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70 222 337

CVR nummer: DK29792062

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ann Kathrine
Afdeling: Kundeservice
Direkte telefon: +45 70222337

Benedicte Wind
Afdeling: Kundeservice
Direkte telefon: +45 70222337

Camilla Hammerich
Stilling: Kundeservice- & marketingansvarlig
Direkte telefon: +45 70222337

Dinah Präem
Afdeling: Økonomi
Direkte telefon: +45 70222301

Robert B. Christensen
Stilling: Systemudvikler
Direkte telefon: +45 70222330

Send til en kollega

0.156