23948sdkhjf

Scanlux Packaging A/S

VI VIL GØRE EN FORSKEL

Hos Scanlux Packaging springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi har en ambition om at levere branchens bedste service. Uanset om det gælder rådgivning, design, logistik eller online bestilling. 

Siden vi i 1987 blev totalleverandør af emballage til detailhandlen, er vi i dag vokset til en af Skandinaviens største udbydere af bæreposer. Med over 300 mio. solgte bæreposer om året har vi en solid ekspertise inden for både plast- og papirbæreposer. Derudover lagerfører vi et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og alt andet tilbehør, der skal til en komplet og sammenhængende emballageløsning.

Vi mener, at emballage skal være en naturlig del af virksomhedernes salg og markedsføring. Derfor har vi egen design- og innovationsafdeling, som vi kalder BRANDLAB OG INNOVATION. I samarbejde med førende mærkevareudbydere, skaber vi unikke designløsninger, der både løser en funktionel opgave og samtidig understøtter virksomhedernes brand.

Vi fungerer som outsourcing-partner for større butikskæder, der benytter vores faciliteter og ekspertise inden for lager og distribution. Ved at uddelegere ansvaret for logistik til os, opnår de besparelser til lager, distribution og administration. Samtidig får de en fleksibel og behovsstyret levering, og det er noget, der kan mærkes på både bundlinjen og lokalt i de enkelte butikker.

Kontakt os gerne i dag hvis du ønsker inspiration eller et godt tilbud.

Produkter

Fakta om Scanlux Packaging A/S

Adresse
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Fredensborg Kommune

Telefon: +45 48242900

CVR nummer: DK71051218

P nummer: 1002334021

Ansatte: 35

Certifikater: FSC, ISO 14001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.225