23948sdkhjf

SIMAC

SIMAC er landets største maritime uddannelsesinstitution med over 700 studerende og ca. 70 dygtige og veluddannede medarbejdere. SIMAC har desuden kursusafdelingen SIMAC Training, der er en af Danmarks største udbydere af maritime og maskin- og el-tekniske kurser. Vi har mange års erfaring med kursusafholdelse og har gennem tiden opbygget et solidt kendskab til efter- og videreuddannelse inden for de maritime, landbaserede og tekniske områder samt offshoreområdet. Herunder kurser i hydraulik, hvor vi er Danmarks eneste CETOP certificerede kursusudbyder, automation, el- samt STCW-kurser. Vi råder over gode laboratorie- og værkstedsfaciliteter samt avancerede simulatorer, der bidrager til at effektivisere læringsprocessen. Kurser kan udbydes helt eller delvis som web-baseret fjernundervisning efter kundens behov.

SIMAC udbyder tre uddannelsesretninger:

Skibsofficersuddannelsen
Her kombineres de to klassiske uddannelser til skibsfører og maskinmester til én uddannelse, som giver de unge en helhedsforståelse for det at operere et moderne og teknologisk meget avanceret handelsskib. Læs mere.

Maskinmesteruddannelse
Derudover udbydes den klassiske maskinmesteruddannelse i en moderne indpakning. Automation, robotteknologi, procesforståelse og ledelse er kerneområder i den tilpassede maskinmesteruddannelse. De studerende herfra finder job både til søs og i den landbaserede industri. Begge uddannelser giver adgang til en bred vifte af job både i rederierhvervet og i Det Blå Danmark. Langt de fleste får et karriereforløb, der typisk åbner mulighed for lederjob på alle niveauer. Læs mere.

Skibsfører
Den tredje mulighed er uddannelsen til skibsfører. Denne uddannelse giver dig, efter den fornødne sejltid som styrmand, ret til at sejle som skibsfører i alle skibe. Læs mere,

Leverandør-kompetencer

Nyheder

Se alleNyeste kurser

Fakta om SIMAC

Adresse
SIMAC
Graaesvej 27
5700 Svendborg

Region
Danmark
Syddanmark
Svendborg Kommune

Telefon: +45 72215509

CVR nummer: DK25787072

Kontaktpersoner

Birgitte Pless
Afdeling: HR Manager
Jeppe Carstensen
Afdeling: Kursusafdelingen
Direkte telefon: +45 72215560
Mads Kofoed (IP)
Direkte telefon: +45 72215500
Nana Høgsland Nana Høgsland
Afdeling: Projektkontoret
Stilling: Corporate Communications & Marketing Manager
Direkte telefon: +45 72215509

Send til en kollega

0.173