23948sdkhjf

Skandinavisk Motor Co. A/S

Semler Værktøj er en af de førende leverandører inden for værkstedsudstyr og specialværktøj. Vi leverer til værksteder som servicerer Volkswagen AG relaterede mærker, men også til andre mærke-værksteder og til det frie marked.

Semler Værktøj startede som support til partnere af Skandinavisk Motor Co. A/S. Vi importerer Maha, Hofmann, Klann, Romess og Indeco og har dermed nogle af de stærkeste brands på markedet. Herudover forhandler vi blandt andet Kaeser Kompressorer og AC Hydraulik.

Vores sortiment understøttes af et tæt og langvarigt samarbejde med firmaet Berner, en af de førende aktører inden for håndværktøj og forbrugsmaterialer, samt Løwener A/S, der er leverandør af olieanlæg og værkstedsmøbler.

Semler Værktøj har siden 2008 været leverandør til nogle af de største bilhuse i Danmark såsom Audi Fredericia, Audi Gladsaxe, Hansen Biler Slagelse, Næstved Autocenter, Bjarne Nielsen A/S Herning og nu også BMW Aarhus. Vi har i flere tilfælde leveret skræddersyede løsninger til dialog-, udmåling og bremsepladser.

Vores serviceteknikere er altid i nærheden af kunden og Semler Værktøj foretager i dag årlige eftersyn på ca. 3000 lifte.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Skandinavisk Motor Co. A/S

Adresse
Skandinavisk Motor Co. A/S
Parkalle 355
2605 Brøndby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 43288200

CVR nummer: DK70515113

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hans Hansen
Stilling: Salgs- /afdelingschef

Send til en kollega

0.095