23948sdkhjf

Quicktube NMF Industries

Lokal partner med global rækkevide

QuickTube NMF Industries er en stærk samarbejdspartner med vidtrækkende kompetencer inden for pladebearbejdning af stål og aluminium, samt avanceret rørlaserskæring i 2D og 3D.

Hos os finder du en samarbejdspartner med en unik viden og erfaring inden for produktionsoptimering med traditionel såvel som avanceret 3D rørlaserskæring stål, aluminium og rustfrit stål. Med 3D laserskæring overflødiggøres en lang række traditionelle værkstedsopgaver, da hele processen klares i én arbejdsgang. Vi kan bl.a. gravere id-numre, levere i kit-sæt, certifikater i emnerne eller valgfri tekst og meget mere.

Vi har som nogle af de eneste i Danmark mulighed for at tilkoble en catcher, således at de bearbejdede rør er rene for lasersprøjt, og kræver minimal videre bearbejdning når de har forladt produktionen.

QuickTube NMF Industries er specialiseret i serieproduktion og stål- og aluminiumsbearbejdning til en lang række forskellige brancher. Vi har vores egen fabrik i Kina, Ningbo NMF, og er således gearet til internationale opgaver i både små og store serieproduktioner. Fabrikken er dansk ledet og med danske projektledere. Det er din sikkerhed for at hele processen forløber gnidningsfrit med levering til tiden og i den aftalte kvalitet. Vi kalder det dansk tryghed med kinesiske fordele.

FAKTA
Rørdiameter: Ø10 til Ø356
4-kantrør: 260 x 260 mm
Rekt. rør: 300 x 200 mm

Åben profil: L-profil: 30 x 30 - 200 x 200 mm
HEB: 140 - 260 mm
IPE: 80 - 300 mm
UPE: 140 x 60 - 300 x 100 mm

Godstykkelse: Op til 20 mm
Materialer: Stål, alu, kobber og messing
Længder: Op til 15 meter rør
Max vægt: 135 kg pr. løbende meter

QuickTube NMF Industries er certificeret iht. DS/EN 1090 og ISO 9001. Det er din sikkerhed for at det arbejde, vi leverer, overholder alle gældende krav til kvalitet og sporbarhed.

Du kan 

læse mere her

Vi er en del af Skovsager Group – One World, One Supplier

Skovsager Group er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Gruppen består af QuickTube NMF Industries samt afdelinger i USA og Kina.

Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid har været blandt de førende indenfor nye teknologier og løbende har investeret væsentlige beløb i maskiner for at sikre denne førerposition.

Når du vælger Skovsager Group, vælger du samtidigt en leverandør og samarbejdspartner, der kan varetage hele dit projekt fra start til slut. Vi rådgiver og inspirerer om anvendelse af stål og aluminium i dit projekt, og er altid på forkant med de teknologiske muligheder.

Vores vigtigste opgave er at skræddersy et optimalt produktionsflow til netop dit projekt, så kvalitet, levering og konkurrencedygtige priser giver optimal værdi til din forsyningskæde. Du kan således trygt lægge dit projekt i vores hænder.

Vores datterselskab i Kina - Ningbo NMF Mechanical Production Co.,Ltd. 
Ningbo NMF Mechanical Production Co., Ltd. er en dansk virksomhed, som er oprettet af Næsby Maskinfabrik A/S.  

Du kan

læse mere her

 

Fakta om Quicktube NMF Industries

Adresse
Quicktube NMF Industries
Højager 90
5270 Odense N

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 22723366

CVR nummer: DK35417133

Certifikater: ISO 9001:2008, ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Anette Skjellerup
Henrik Bøgh Henrik Bøgh
Afdeling: Dansk
Stilling: Production Manager/Technical Sales Manager
Direkte telefon: +45 22723366

Send til en kollega

0.187