23948sdkhjf

Erhvervsakademi Sjælland

Erhvervsakademi Sjælland, EASJ, er en uddannelsesinstitution, der tilbyder videregående uddannelser og efteruddannelser samt erhvervssamarbejder og udviklingsprojekter. Hos EASJ har vi uddannelser på både fuldtid og deltid.

Vi udbyder 25 fuldtidsuddannelser (2-årige erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser) samt en lang række deltidsuddannelser (AU og diplomuddannelser). Alene på fuldtidsområdet har vi omkring 3300 årsstuderende. Dertil kommer studerende og kursister på efteruddannelses- og deltidsområdet.

Blandt vores 25 fuldtidsuddannelser kan bl.a. nævnes: Laborant, Procesteknolog, Autoteknolog, Markedsføringsøkonom, Ernæringsteknolog, Logistikøkonom, Bygningskonstruktør, Produktionsteknolog, Multimediedesigner, Serviceøkonom, Datamatiker, Byggetekniker, El-installatør, VVS-installatør og mange andre.

Blandt deltids- og efteruddannelserne kan nævnes: Ernæring, Ledelse (diplom), Hygiejne og rengøringsteknik, Informationsteknologi, Innovation, produkt og produktion, International handel og markedsføring, International transport og logistik, Kommunikation og formidling, Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi, Økonomi- og ressourcestyring

Fælles for alle aktiviteterne er, at de er dybt forankrede i praksis - med andre ord: Det man lærer på vores uddannelser, kan man bruge i sit nuværende eller kommende job med det samme, fordi det er aktuelt og fordi, vi udvikler vores uddannelser i tæt dialog med erhvervslivet.

Med fem afdelinger i Køge, Roskilde, Næstved, Slagelse, Nykøbing er vi tæt på hele regionens virksomheder og uddannelsessøgende. Vi er tæt på dig. Vi er tæt på job.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Erhvervsakademi Sjælland

Adresse
Erhvervsakademi Sjælland
Lyngvej 19
4600 Køge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 50762800

CVR nummer: DK31661471

P nummer: 1014737363

Ansatte: 250

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ena Nielsen
Direkte telefon: +45 5076 2657

Helene Buch Brøndel
Afdeling: CFEV
Stilling: Konsulent og underviser
Direkte telefon: +45 50762732

Send til en kollega

0.171