23948sdkhjf

BIBUS SINDBY A/S

BIBUS SINDBY har et bredt sortiment. Varerne kan deles op i hovedgrupperne: beslag, gummilister, actuatorer og kemiske produkter. Under disse grupper tilbyder vi bl.a. utallige varer såsom hængsler, låse, håndtag, gasfjedre, opretterbænke og ventilation.

Beslag - vi kan tilbyde flere forskellige beslag, industribeslag, transportbeslag og møbelbeslag

Ventilation - Vi fører et stort program i ventilatorer (blæs/sug), varmeapparater, tagventilatorer og tilbehør til person, vare- og lastvogne samt landbrugsmaskiner.

Gummilister - vi har beskæftiget os med gummiprofiler, kantlister, svampegummi og gummimåtter i over 75 år. Vi hjælper gerne med spørgsmål vedr. kemisk modstands-dygtighed, UV-belastning, hårdhedsområde, trækstyrke, brudforlængelse m.v. Vi har ca. 7.000 frieværktøjer til disposition.

Actuatorer - Vi er leverandør af SuperJacks Actuatorer - de bedste produkter inden for actuatorbranchen.

Kemiske produkter - Vi arbejder med METAFLUX produkter. METAFLUX producerer en lang række kemiprodukter til autobranchen og industrien, og vi forhandler et bredt udvalg bl.a. Fyldende Aluminium Spray, Zink Spray, Glanszink Spray, Rustfristål Spray etc.

Håndværktøj - Vi forhandler håndværktøj fra Kraftwerk, der er stilet til den industrielle og professionelle indsats, når det gælder forholdet mellem pris og kvalitet. Alt værktøj fra Kraftwerk bliver fremstillet og udvalgt af de bedste materialer og forarbejdet efter de nyeste teknikker.

På vores hjemmeside findes et bredt udvalg af produkter og oplysning om deres tekniske specifikationer.

Fakta om BIBUS SINDBY A/S

Adresse
BIBUS SINDBY A/S
Edisonvej 11
7100 Vejle
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75882122

Fax: +45 75882240

CVR nummer: DK10369932

P nummer: 1000065319

Ansatte: 20-49

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Keld Hansen
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: 76496112

Thomas Fragtrup
Afdeling: Marketing
Stilling: DTP

Send til en kollega

0.145