23948sdkhjf

Inventa

Inventa er blandt Danmarks førende producenter af inventar til detailhandlen. Vores erfaring og kompetencer dækker hele processen – fra idé og produktudvikling over indretning, konstruktion og produktion til den endelige montage. Hvor mange af projektets faser Inventa skal involveres i er op til dig.

Design
Udvikling af nye inventarkoncepter, design af enkelte elementer eller rådgivning er blot nogle af de serviceydelser, Inventas designafdeling står parat med. For os er det af afgørende betydning, at vi designer løsninger, der opfylder dine behov og ønsker. For at opfylde dine ambitioner, udarbejdes designet altid i et tæt samarbejde med dig eller dine medarbejdere.

Du kan altid forvente, at Inventas retail-designere er ajour med de nyeste trends.

Vores designteam løser opgaver som spænder over:
* udarbejdelse af behovsanalyser
* konceptudvikling
* materialeoplæg på inventar
* elementdesign
* displayløsninger
* grafik- og kommunikationsoplæg
* facade- og skilteoplæg
* præsentationer i 2D og 3D

Indretning
Tæt dialog med dine butikskonsulenter eller eksterne designere er afgørende for en velfungerende og velindrettet butik.

Produktion
12.000 m2 hvor kun det bedste er godt nok. Vores produktion er udstyret med en topmoderne og meget avanceret maskinpark, som løbende optimeres. Investeringer i den nyeste teknologi er højt prioriteret. Erfarne maskinsnedkere leverer de forarbejdede materialer til møbelsnedkerne, der gør produkterne færdige.

Produktionen er kendetegnet ved:
* høj kvalitet
* faguddannede medarbejdere
* topmoderne maskinpark
* avanceret teknologi
* prototyper
* små og store seriestørrelser
* optimering af arbejdsmetoder
* lagerstyring

Entreprise
Vores entrepriseafdeling er i stand til at varetage samtlige håndværksløsninger – lige fra murer- og tømreropgaver til VVS og maleropgaver.

Montage
For os er det af afgørende betydning, at montagen udføres i samme høje kvalitet som produktionen. Inventas montageafdeling består udelukkende af kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere.

De kender betydningen af deadlines, og forlader ikke butikken, før den sidste finish er udført, og butikken er klar til dine kunder.
Vores montageafdeling påtager sig mange forskelligeartede opgaver i både ind- og udland.

Montage er kendetegnet ved:
* totalmontage
* fagkompetente montører
* kvalitetsbevidsthed
* fleksibilitet
* tæt kundekontakt
* service

Det er vores baggrund inden for inventardesign og produktion, der har placeret os som en af Danmarks førende producenter og som nu er med til at sende Inventas løsninger ud i verden. Verden af i dag kræver udvikling, internationalt udsyn og højt tempo, netop derfor holder vi fast i de gamle håndværksdyder og ordholdenhed. Med 50 års erfaring bag os og en stab på omkring 100 medarbejdere, er vi i dag en samarbejdspartner, der kan påtage sig design, planlægning og udførelse af den komplette butiksindretning. Derfor løser vi også opgaver i samarbejde med flere af Danmarks førende kapitalkæder inden for dagligvarer, mode og livsstilsprodukter.

Fakta om Inventa

Adresse
Inventa
Industrivej 1-3
7860 Spøttrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skive Kommune

Telefon: +45 97561544

Fax: +45 97561730

CVR nummer: DK10861640

P nummer: 1000143491

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peder Kjældsen

Peter L. Johannesen
Stilling: Salgsdirektør

Send til en kollega

0.16