23948sdkhjf

Søndergaards Maskinfabrik A/S

Søndergaards Maskinfabrik A/S beskæftiger sig med spåntagende bearbejdning af større emner til metalindustrien. Alle ordrer produceres efter kundeordre. Søndergaards Maskinfabrik beskæftiger sig også med udvikling og fremstilling af hydrauliske presser og specialmaskiner.

Hydrauliske presser
Søndergaards presser bliver projekteret og fremstillet ved at kombinere vores mangeårige erfaring med brug af state-of-the-art CAD-CAM systemer og FEM analyse værktøjer.

Søndergaards Maskinfabrik søger gennem deres presseprojekter, at optimere værdier for slutbrugeren, gennem en kundedialog, der tidligere har resulteret i resultater i form af bedre proceskapabilitet, højere produktionsoutput, design af presser til begrænsede produktionsarealer og i enkelte at få presseprocessen til at lykkes..

Søndergaards presser bliver hovedsageligt konstrueret med søjleførte overborde samt forspændte pressestativer, for at sikre en minimal udbøjning og høj stabilitet.

Alle tætninger og føringer for bevægelige dele i Søndergaards pressere, udføres i PTFE materialer, hvorved "stick-slip" effekter elimineres, samt en lang og problemfri drift
opnås.

Systemleverancer inden for:
· Udvikling & fremstilling af specialmaskiner.
· Mekanik-Hydraulik-Pneumatik-Elektronik.
· Innovation.
· Konstruktion.
· Dokumentation.
· Produktionsoptimering.

Fakta om Søndergaards Maskinfabrik A/S

Adresse
Søndergaards Maskinfabrik A/S
Smedevangen 8, Nymølle
3540 Lynge
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 48187508

Fax: +45 48189108

CVR nummer: DK10048362

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jakob Stryn Rasmussen

Peter Press
Direkte telefon: 40518979

Send til en kollega

0.118