23948sdkhjf

Cube Design A/S

Cube Design A/S designer, udvikler, producerer og leverer kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konferencelokaler i både ind- og udland.

Salget foregår via vores forhandlernet, som i dag består af ca. 100 forhandlere fordelt over hele landet. Alle forhandlere er oplært i vores produkter, og kan derfor yde en professionel hjælp. Kontakt venligst Cube Design for informationer om nærmeste forhandler.

Cube Design eksporterer til flere lande - heriblandt hele Skandinavien. VI fokuserer mere og mere på eksportmarkederne i de kommende år. Det meste af vores eksport foregår til Europa, især Norge, hvor vi har ca. 25 forhandlere, men også markeder som Mellemøsten og Japan har vist stor interesse.

Virksomheden er grundlagt i 1981, og vi fik med vores gode design og kvalitet hurtigt fodfæste i den danske møbelbranche. Som årene er gået har vi vokset os store, og i dag er der ca. 40 ansatte på vores 9.000 m2 store produktions- og administrationsfaciliteter i Svenstrup ved Hammel.

Vores vision er at være trendsættende indenfor funktionelle møbler til arbejdsplader, kontorer og konferencefaciliteter, samt at være en dygtig og eftertragtet samarbejdspartner i møbelbranchen. Slutteligt er vores vision at stå for stærk kundeservice, teknisk knowhow, kvalitet og pålidelig levering.


Produkter

Fakta om Cube Design A/S

Adresse
Cube Design A/S
Vadstedvej 212
8450 Hammel
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 86987411

CVR nummer: DK73241014

P nummer: 1008937490

Certifikater: AAA-sølv-diplom, ATEX, ISO 14001, TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Camilla Mikkelsen
Stilling: Salgselev

Christian Berggren
Stilling: Eksport Manager

Curt Berggren
Stilling: Bestyrelses formand

Send til en kollega

0.141