23948sdkhjf
Del siden

Mekoprint A/S

Mekoprint – Creating together
Mekoprint er en 100 % ordreproducerende højteknologisk virksomhed med fokus på innovative, partnerbaserede relationer med kunder og leverandører. Virksomheden udvikler, designer og producerer kundespecifikke betjeningsløsninger, flexprint, grafiske overlays, EMC-afskærmning, metalemner og kabelkonfektionering. Vores kunder findes inden for alle brancher, fx telekommunikation, maskin- og bilindustrien, elektronik- og medicobranchen, samt den maritime industri.

Netop Mekoprints evne til at samarbejde med vores partnere er blevet vores varemærke. Kunderne inviterer i stadig stigende grad Mekoprint ind som part i deres produktudvikling for at bidrage med vores erfaring og ekspertise inden for materialer, processer og produktteknologi. Derfor er det mere reglen end undtagelsen, at Mekoprints udviklingsafdeling er involveret i den tidlige fase af udviklingen af kundernes løsninger.

De kundespecifikke løsninger, vi skaber sammen med vores kunder er baseret på tæt samarbejde, et fælles mål og den ideelle kombination og udnyttelse af egne og kundernes styrker. Partnerbaseret innovation omfatter en dynamisk produktudvikling og fortløbende udvikling af samarbejdet som sådan. Resultatet er øget produktivitet og konkurrencedygtighed for begge parter.

Virksomheden fokuserer på fem primære forretningsområder:

Mekoprint Micromechanics - finmekaniske løsninger
På de 6.000m2 administrations- og produktionsfaciliteter på Mercurvej i Støvring, Danmark, produceres faconætsede, mikrobearbejdede komponenter, mekanisk færdiggjorte tyndpladekomponenter som EMC-afskærmninger, metalskilte, skalaer og linealer.

MekoprintGraphic Electronics - elektroniske og grafiske løsninger
Mekoprint Graphic Electronics udvikler og producerer kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger. Produktionsfaciliteter på 11.000 m2 danner rammer om divisionens 3 forretningsområder:

Mekoprint - kabelkonfektionering
Lednings- og kabelkonfektionering er det senest tilkomne af Mekoprints forretningsområder, og forarbejdningen finder sted dels i Danmark, dels i Tjekkiet og Polen. Vores ekspertise omfatter produktion af enkelt- og flerledere, ledningsnet, flad-, data- og netværkskabler samt lavtryksstøbninger af stik, aflastninger og panelgennemføringer.

Mekoprint Mechanics - metalbearbejdning
Mekoprints metalfabrikker i Aalborg og Hornslet er blandt Europas mest moderne produktionsvirksomheder og råder over 15.000 m2, der tilbyder hele paletten af processer inden for pladebearbejdning fra fuldautomatisk stans- og fiberlaserskæring, avanceret sammenføjning med fiberteknologi samt fuldautomatisk fræs og bukning til in-house overfladebehandling. Mekoprint leverer kabinetter, chassisdele, instrumentbokse, frontplader, totalløsninger og udfører avanceret CNC-fræsning og coil-stansning, fiberlaserskæring og overfladebehandling som anodisering, SurTec 650, pulverlakering og serigrafisk/digital tryk.

Mekoprint A/S
Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK10825598
P nummer: 1002901757
550
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031