Wexøe A/S

I mere end 50 år har Wexøe A/S spillet en vigtig rolle som distributør af kundetilpassede løsninger, samt førsteklasses produkter og service - til elektriske installationer, data installationer og automatisering - i boliger, administrativt byggeri, i fabriksbygninger og på produktionsanlæg og maskiner.
Vores produkter, løsninger og services spænder vidt fra; fordelingstavler, installations- og kabelkanaler, intelligente bygnings installationer over data rack, industrielle indkapslinger, netværksløsninger og til industriel automation.
Hos Wexøe A/S lægger vi vægt på at levere løsninger og produkter af den bedste kvalitet, baseret på god rådgivning og service. Gode løsninger - der giver dig værdi - skaber vi sammen i et tæt samarbejde.

Wexøe A/S er en del af Wexøe Gruppen, som består af selskaberne Wexøe A/S, Skaarup Imcase A/S og Wexøe Solutions A/S samlet under Wexøe Holding A/S. Selskaberne i Wexøe Gruppen tilbyder, i tæt samarbejde; produkter samt kundetilpassede løsninger, rådgivning og service – inden for forretningsområderne; Stærkstrøm, Elektrificering af jernbane, Elinstallation, Automation, Elektromekaniske komponenter, Data-installation og endelig Køling af datacentre.

Tilmeld Vores nyhedsbrev

Følg os på LinkedIN

Fakta om Wexøe A/S

Adresse
Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 45465800

Fax: +45 45465801

CVR nummer: DK16608947

P nummer: 1002983252

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kaia Tind Sørensen Kaia Tind Sørensen
Afdeling: Marketing
Stilling: Content Marketing Specialist
Direkte telefon: +45 25506615

Send til en kollega

0.215