23948sdkhjf
Del siden

Linolie Døre & Vinduer ApS

Linolie Vinduet ApS laver nye vinduer til de næste 100 år. For Linolievinduet er det en naturlig sag at producere vinduer og døre. Vi gør det med godt håndværk og naturens egne produkter, sundt kernetræ og linolie.

Med 100-120 år gammelt fyrretræ fra nordskandinaviske skove og koldpresset linolie af hørfrø skaber LinolieVinduet facadeelementer, der passer til bygningens arkitektur. Uanset om den er opført i 1750 eller 2007.

Specialopgaver
Hos Linolie Døre & Vinduer ApS er nogle opgaver mere udfordrende end andre. Det er tilfældet når bl.a. gamle fredede bygninger, kirker, møller eller slotte skal have udskiftet døre og vinduer. Her får vi brug for al vores håndværksmæssige erfaring og kreativitet. Udgangspunktet er, at alt er muligt, og indtil nu har det vist sig at holde stik.

Virksomheden Linolie Døre & Vinduer ApS blev reetableret som søsterselskab til Bøvlingbjerg Tømrer- og Snedkerforretning. I dag drives Linolie Døre & Vinduer ApS som et selvstændigt selskab med speciale i produktion af koblede vinduer og døre.

Linolie Døre & Vinduer ApS
Vestergade 33
7570 Vemb
Danmark
CVR nummer: DK34474958
P nummer: 1017602906
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032