23948sdkhjf

AVK GUMMI A/S

AVK GUMMI A/S har specialiseret sig inden for high performance gummikomponenter til krævende miljøer. Vores produkter finder således anvendelse inden for bl.a. drikkevand, levnedsmidler, healthcare og tekniske produkter.

Når du vælger et samarbejde med AVK GUMMI omkring udvikling af løsninger i teknisk gummi, vil du opleve, at vi er mere end blot en almindelig leverandør.

AVK GUMMI er din samarbejdspartner, og det indbærer et konstruktivt samarbejde med kritiske spørgsmål og tæt dialog. Målet er ved hjælp af vidensdeling at udvikle totalløsninger, hvor såvel dit produkt som gummikomponenten er optimeret. Det gælder samtlige forhold omkring design, materialevalg og funktionalitet.

Topmoderne mikseri
AVK GUMMI råder over et af verdens mest avancerede fuldautomatiske mikserier. Råvarerne afvejes og doseres automatisk og med størst mulig nøjagtighed, hvorved AVK GUMMI er i stand til at fremstille gummiblandinger af enestående høj kvalitet og ensartethed. Herved er risikoen for menneskelige fejl reduceret til et minimum.

Produkteksempler
- Spjældventilpakninger
- Andre ventildele
- Pumpedele
- Membraner
- Bælge

Fakta om AVK GUMMI A/S

Adresse
AVK GUMMI A/S
Mosegårdsvej 1
8670 Låsby
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 86951311

Fax: +45 86951085

CVR nummer: DK55375313

P nummer: 1002032416

Ansatte: 150

Kontaktpersoner

Anders Guldbæk Christensen
Afdeling: Salg og Marketing
Stilling: Salgs- og R&D Direktør
Anne-Kristina Lowes

Send til en kollega

0.096