23948sdkhjf

Søren Lund Møbler A/S

Søren Lund Møbler A/S har specialiseret sig i håndlavede sofaer og møbler, designet og produceret i Danmark. En produktion, der har fundet sted siden 1960’erne.

Omdrejningspunktet er gedigent håndværk, skabt af lokale fagfolk - det sætter vi en stor ære i.

Et Søren Lund-møbel er blevet udviklet med funktionalitet og æstetik for øje som kombinerer kvalitet og dansk design og ikke mindst håndværket. I de senere år har virksomheden især øget fokus på det danske håndværk og kæmpet stærkt imod outsourcing af dansk "Know How" og arbejdspladser, idet det er selve grundlaget for produktet og berettigelsen på markedet i det eksklusive segment.

Vores sofakoncept er opbygget omkring to basismodeller med forskellige sædedybder og en serie af standardstørrelser, som også kan laves i specialmål, hvis det ønskes, afhængig af dine ­ønsker og behov. Resultatet er blandt andet et fleksibelt sofa­system med et utal af idéer, dette ­giver dig muligheden for at give møblerne dit ­personlige udtryk i ­opbygningen af det færdige produkt.

Bliv klogere på vores håndlavede sofaer og møbler.

Søren Lund var blandt den generation af danske møbelproducenter, der for mere end 50 år siden steg op på den danske og internationale møbelstjerne-himmel. Mange er siden blevet slukket, men Søren Lund er her stadig.

Fakta om Søren Lund Møbler A/S

Adresse
Søren Lund Møbler A/S
Hvilhusevej 13
8983 Gjerlev J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 86476466

CVR nummer: DK53682812

P nummer: 1002006790

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Tommy Pedersen
Stilling: Adm. direktør

Send til en kollega

0.13