23948sdkhjf

Dana Lim A/S

Dana Lim A/S er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige limproducenter, der nu i over 75 år har forsynet det danske marked med lim og fugemasser.

I dag producerer vi mere end 400 forskellige lim- og fugemassetyper på fabrikken i Køge. Og på vores udviklingslaboratorium forsøger teknikere og ingeniører dagligt at flytte grænserne for limens formåen, så der hele tiden kommer nye, bedre og mere miljøvenlige produkter på markedet.

Dana Lim's styrker er et produktprogram af høj kvalitet samt en hurtig og direkte kontakt til vore kunder. Konsulenter over hele landet og vor Tekniske Serviceafdeling er således altid klar til rådgivning omkring valg og brug af de rigtige produkter.

Vores produktprogram omfatter bl.a.:
- Montage- & Kontaktlim
- Gulvlim & Gulvspartel
- Vævlim & Tapetklister
- Spartelmasser
- Fugemasser
- Fugeskum
- Fugebånd
- Industri
- Fugetilbehør
- Kit & Plastisk Træ
- Specialprodukter
- Fuge- & NBS-pistoler

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside

Dana Lim A/S er 100 % dansk ejet af Kai Hansen's Fond. Fonden uddeler hvert år Dana Lim Prisen til videnskabelig forskning, der fremmer det danske erhvervsliv og samfund.

Trods de solide danske rødder, er Dana Lim i dag en virksomhed der rækker langt ud over landets grænser. Vi har datterselskaber i Lithauen og Sverige, og er endvidere repræsenteret i mange andre europæiske lande.

Fakta om Dana Lim A/S

Adresse
Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 56640070

Fax: +45 56640090

CVR nummer: DK49294514

P nummer: 1001930129

Ansatte: 130

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.155