23948sdkhjf
Del siden

Dana Lim A/S

Dana Lim A/S er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige limproducenter, der nu i over 90 år har forsynet det danske marked med lim og fugemasser.

I dag producerer vi mere end 1.000 forskellige lim- og fugemassetyper på fabrikken i Køge. Og på vores udviklingslaboratorium forsøger teknikere og ingeniører dagligt at flytte grænserne for limens formåen, så der hele tiden kommer nye, bedre og mere miljøvenlige produkter på markedet.

Dana Lim's styrker er et produktprogram af høj kvalitet samt en hurtig og direkte kontakt til vore kunder. Konsulenter over hele landet og vor Tekniske Serviceafdeling er således altid klar til rådgivning omkring valg og brug af de rigtige produkter.

Vores produktprogram omfatter bl.a.:

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside

Dana Lim A/S er 100 % dansk ejet af Kai Hansen's Fond. Fonden uddeler hvert år Dana Lim Prisen til videnskabelig forskning, der fremmer det danske erhvervsliv og samfund.

Trods de solide danske rødder, er Dana Lim i dag en virksomhed der rækker langt ud over landets grænser. Vi har datterselskaber i Norge, Sverige, Polen, Ukraine og Lithauen og er endvidere repræsenteret i en række andre europæiske lande.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129
200
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.033