23948sdkhjf
Del siden

TMS Træindustriens Maskinservice ApS

Stifterne af TMS Træindustriens Maskinservice ApS har mange års erfaring fra branchen, og kender derfor indgående til træindustriens behov, hvilket er en stor fordel for en hurtig og effektiv problemløsning.

TMS arbejder også når maskinerne står stille, dette betyder, at TMS er ensbetydende med døgnservice alle ugens hverdage.

TMS har ligeledes et stærkt netværk, når vi taler reservedele. Standard-reservedelene har vi på lager, mens vi, inden for 24 timer, kan fremskaffe stort set enhver reservedel.

Derfor tør vi godt kalde os for - træindustriens bedste samarbejdspartner.

Fokusområder:
- Reparationer
- Vedligeholdelse
- Opstilling af maskiner
- Flytning af maskingader

Referencer:
TMS har opbygget et stærkt netværk af leverandører af reservedele til stort set ethvert behov. Vi kan levere alt til dobbelt toppere, kantlimere, pressere, boremaskiner, pudsere m.v.

Vi er selv lagerførende inden for en række reservedele, men kan, inden for 24 timer, skaffe stort set alt fra Holland, Italien eller hvor i Europa, vi skal hente produkterne.

Vort branchekendskab er også her en kæmpe fordel.

TMS er bl.a. forhandler af reservedele til : A.Costa, Cursal, Manea og Boere.

Virksomheden startede i foråret 2000, og blev stiftet af Niels Peder Hansen og Jens Hagen Pedersen, der begge har mere end 20 års erfaring i branchen.

TMS Træindustriens Maskinservice ApS
Håndværkervej 2
6920 Videbæk
Danmark
CVR nummer: DK31065038
P nummer: 1013790600
2

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.095