23948sdkhjf
Del siden

Daarbak Design A/S

Vi er Daarbak Design – din leverandør af unikke og komplette møbel- og indretningsløsninger til erhvervslivet. Vi skaber rum med omtanke – for mennesker og miljø. Vi leverer meningsfulde arbejdsmiljøer, der inspirerer og giver plads til at være. 
Og vi tænker langsigtet i alt, hvad vi gør. Fordi vi kan og vil.

Vores kompetencer spænder vidt – lige fra eksklusive møbler, lamper og interiør til sunde og grønne planteløsninger, der byder naturen indenfor. Og med over 35 rådgivere, 4 showrooms samt 3 logistikcentre fordelt over hele landet er vi altid tæt på kunden og rustet til enhver udfordring.

Vores produktsortiment omfatter bl.a.

For os går kvalitet og æstetik hånd i hånd
Vi samarbejder med de allerbedste leverandører i ind- og udland, og vores ambition er altid at tilbyde møbler, der forener håndværk, funktionalitet og design. Vores fornemmeste opgave er at rådgive, vejlede og være kundens professionelle sparringspartner. Derfor sætter vi også barren højt. Vi står inde for det, vi leverer. Og vi har altid hjertet med. 

Daarbak Design er en del af Daarbak Group A/S – en 100% danskejet familievirksomhed og en af de førende spillere i branchen inden for salg og rådgivning af møbel- og kontorforsyning til såvel private som offentlige virksomheder.

Vi omsætter for 1 mia. kr. årligt og beskæftiger flere end 350 passionerede medarbejdere, der repræsenterer den ekspertise og professionalisme, vi gerne vil være kendt for. Vi er skarpe, faglige og kompetente – og vi er hele mennesker, der altid møder kunden i øjenhøjde. 

Daarbak Group har en lang og stolt historie, som går helt tilbage til 1898. I dag drives virksomheden ud fra to divisioner; Daarbak Design og Daarbak Redoffice. Ved at kombinere det bedste fra hver division ønsker vi at være kundernes foretrukne totalleverandør med en bred vifte af forretningsområder og salgskanaler,
som få i branchen kan matche.

Daarbak Design A/S
Gugvej 120
9210 Aalborg SØ
Danmark
CVR nummer: DK29388792
P nummer: 1000555516
350
FSC, ISO 14001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063