23948sdkhjf
Del siden

KOLON TOTAL INVENTAR

Kolon er et registreret varemærke under selskabet FJ Trading A/S, som har eksisteret siden 1972, er en 100 % dansk familieejet virksomhed.
Kolon Total Inventar producerer og leverer solide inventarløsninger til blandt andet skoler og institutioner i hele landet.

Kolon er særligt kendt for sit unikke gennemboltet hængsel i rustfri stål med 50 års garanti, fordi vi ved det holder.

Kolon Total Inventars produktionsfaciliteter ligger i Osted på Midtsjælland og er på ca. 5.000 m2 og beskæftiger omkring 50 dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere. Produktionsapparatet bruger den nyeste og mest moderne CNC-teknik til at skære, bore og fræse. Før produkterne bliver sendt ud af døren, lægger vores møbelsnedkere sidste hånd på produkterne, så finishen er helt i orden. Det er dansk håndværk og design, når det er allerbedst, og sådan har det været i mere end 50 år.

Hos Kolon Total Inventar passer vi på miljøet og er FSC-certificeret og har EPD på vores færdige inventarprodukter.
På den måde giver vi kunderne et reelt alternativ og accelererer den grønne omstilling. Vi går ind for grøn teknologi og reducerer udledningen CO2 i produktionen, hvor vi kan. Kolon er stort set selvforsynende med strøm via to solcelleanlæg på bygningerne samt genanvendelse af resttræ fra produktionen til opvarmning af fabrikshaller og kontorbygninger. Desuden er der LED belysning i alle produktionshallerne. Alt Kolon Total Inventars træ, plader og andre materialer overholder samtlige gældende miljøkrav og er FSC certificeret.

Kontakt os for spørgsmål eller få besøg af vores kompetente konsulenter med mange års erfaring i branchen.

46420800 eller kolon@kolon.dk

Se mere på
www.kolon.dk
www.altitavler.dk

KOLON TOTAL INVENTAR
ØST
Kastholmvej 1, Osted
4320 Lejre

VEST
Emil Møllers gade 41E
8700 Horsens
4320 Lejre
Danmark
CVR nummer: DK87580814
P nummer: 1008263163
50
AAA-sølv-diplom, FSC, EPD
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047