23948sdkhjf

Acies A/S

Hos Acies hjælper vi vores kunder med at drive deres forretning smartere ved hjælp af salgs- og produktionsstyringsløsninger til køkken-, dør-, og vinduesproducenter. Vores softwareløsninger minimerer fejl i kundernes salgsprocesser, effektiviserer de interne processer imellem salg og produktion – og maksimerer samtidig vores slutkundens købsoplevelse. Resultatet er en strømlinet proces fra varen bliver konfigureret, produceret og leveret, til slutkundens faktura er betalt.

Acies har eksisteret i over 40 år og vi har serviceret køkken-, dør- og vinduesindustrierne siden virksomhedens grundlæggelse. Brancheviden er hjørnestenen i Acies og samtidig grundlaget for den værdi vi skaber for vores kunder.

Vi udvikler og leverer to kerneprodukter - VIP og Integrator.

VIP ( Vindue I Produktion)
VIP er et produktionssystem skræddersyet til dør- og vinduesindustrien som giver producenten mulighed for at samle alle data ét sted – og strømliner arbejdet lige fra tilbuds- og produktionsfasen til levering hos kunden. 

I 2019 påbegyndte vi udviklingen af AciesCore som er et Cloud-baseret salgs- og produktionsstyringssystem til dør- og vinduesbranchen.

Integrator
Integrator er en salgs- og produktionsstyringsløsning til køkkenbranchen. Integrator skaber gennemsigtighed i forretningen og optimerer processerne mellem køkkenforhandleren.

Webtime og AciesBI

Udover de nævnte produkter tilbyder vi også Business Intelligence  (AciesBI) og et tidsregistrerings - og papirløs produktionssystem (Webtime) . Webtime er tilpasset behovende i vindues- og køkkenbranchen og tæt integreret med både VIP og Integrator.  Webtime effektiviserer arbejdesgange og skaber overblik over produktionen. 

Med AciesBI  har vi gjort det muligt for vores kunder at visualiserer deres data på  en fleksibel, dynamisk og relevant måde.  Det giver et overblikket over virksomhedens relevante KPI'er, der kan danne grundlag for beslutningstagere i virksomheden. 

Bliv endnu klogere på Acies her

Fakta om Acies A/S

Adresse
Acies A/S
Lysbrohøjen 3
8600 Silkeborg

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86806300

CVR nummer: DK85278711

P nummer: 1002715922

Ansatte: 35

Certifikater: AAA-guld-diplom

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Administrationen Acies
Direkte telefon: +45 86806300

Jesper Westfall
Stilling: CCO, Owner
Direkte telefon: +45 41549001

Jørgen Balslev Clemmensen Jørgen Balslev Clemmensen
Stilling: CEO, Owner
Direkte telefon: +45 21655963

Louise Harder
Stilling: Direktionssekretær

Steffen Vester
Stilling: Customer Success Manager
Direkte telefon: +45 30214792

Send til en kollega

0.157