23948sdkhjf

Friis & Moltke A/S

Vi former verden til menneskets drømme.

FRIIS & MOLTKE er en værdibåren tegnestue med stærke skandinaviske rødder. Siden tegnestuens grundlæggelse i 1954 har vores mission været at bidrage til værdiskabelse for samfundet gennem udvikling, dialog og nytænkning.

Vi ønsker med vores arkitektur at skabe holdbare og visionære løsninger med fokus på funktionalitet, rumlighed og æstetik. Med afsæt i høj faglighed tilstræber vi at sikre varig værdi for såvel bygherre, brugere som for det samfund, vi alle er en del af. Det lægger os på sinde at udvikle og omsætte vores idéer til gavn for fremtiden, og vi interesserer os for, hvordan arkitekturen indvirker på mennesker - sammenhængen mellem mennesker og rum – og med særlig fokus på social bæredygtighed.

Vores faglighed og tætte relation til vores samarbejdspartnere vægter højt – et tæt samarbejde er det bedste udgangspunkt for en god proces og et vellykket byggeri. Vores medarbejderstab er præget af høj motivation og består af i alt 70 dedikerede medarbejdere, der arbejder ud fra fælles målsætning om at yde den bedste rådgivning.

Med udgangspunkt i denne filosofi yder vi rådgivning inden for nybyggeri og udvikling af alle kategorier af byggeri med særligt fokus på:

  • Sundhed, Pleje og Psykiatri
  • Uddannelse
  • Kultur
  • Offentlige byggerier
  • Erhvervsbyggeri
  • Boliger
  • Design og indretning

Vores faglighed og tætte relation til vores samarbejdspartnere vægter højt – et tæt samarbejde er det bedste udgangspunkt for en god proces og et vellykket resultat. Med udgangspunkt i bygherrens ønsker og krav udfører vi projekter med en klar bærende idé, som forener og udnytter stedets potentiale. Vores arkitektur tager udgangspunkt i unikke koncepter, som videreudvikles og raffineres gennem hele processen til det færdige byggeri.

Læs mere om vores organisation her.

Fakta om Friis & Moltke A/S

Adresse
Friis & Moltke A/S
Åboulevarden 1
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72100052

CVR nummer: DK17376845

P nummer: 1001276070

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitte Dahl
Afdeling: FRIIS & MOLTKE Design
Stilling: Presse- & Kommunikationsansvarlig
Direkte telefon: +45 41947058

Send til en kollega

0.203