23948sdkhjf

Friis & Moltke A/S

FRIIS & MOLTKE er en arkitekttegnestue, der siden sin grundlæggelse i 1954, har haft en mission om at bidrage til værdiskabelse for samfundet gennem udvikling, dialog og nytænkning. Med afsæt i vores brede viden og lange erfaring skaber vi smuk og brugbar arkitektur for alle. Vi ønsker at udvikle og omsætte vores idéer til gavn for fremtiden. Vi interesserer os for, hvordan arkitekturen indvirker på mennesker, sammenhængen mellem mennesker og rum, og vi har særlig fokus på social bæredygtighed.

Med udgangspunkt i denne filosofi yder vi rådgivning inden for nybyggeri og udvikling af alle kategorier af byggeri med særligt fokus på sundheds- og undervisningsbyggeri. Vi beskæftiger os således inden for:

  • Sundhed
  • Uddannelse
  • Kultur
  • Offentlige byggerier
  • Erhvervsbyggeri
  • Boliger

Vores faglighed og tætte relation til vores samarbejdspartnere vægter højt – et tæt samarbejde er det bedste udgangspunkt for en god proces og et vellykket resultat. Med udgangspunkt i bygherrens ønsker og krav udfører vi projekter med en klar bærende idé, som forener og udnytter stedets potentiale. Vores arkitektur tager udgangspunkt i unikke koncepter, som videreudvikles og raffineres gennem hele processen til det færdige byggeri.

Fakta om Friis & Moltke A/S

Adresse
Friis & Moltke A/S
Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72100052

CVR nummer: DK17376845

P nummer: 1001276070

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitte Dahl
Afdeling: FRIIS & MOLTKE Design
Stilling: Presse- & Kommunikationsansvarlig
Direkte telefon: +45 41947058

Send til en kollega

0.109