23948sdkhjf
Del siden

Hirtshals El-Motorservice ApS

Hirtshals El-Motorservice ApS er specialfirmaet, der beskæftiger sig med alt indenfor el- og elektromekanik. Vi har et stort elektromekanisk værksted, hvor vi bl.a. servicerer, fejlfinder og reparerer/sælger alle typer generatorer, bl.a skibsgeneratorer. Derudover sælger og reparerer vi pumper, elmotorer og ventilatorer.

Arbejdet udføres på værkstedet, men også gerne "on location", hvis det er ønsket.

Vi følger udviklingen i el- og motorbranchen og holder medarbejderne opdaterede via efteruddannelseskurser. Af samme grund er vi stolte af, at Hirtshals El-Motorservice ApS er IECEx certificeret jf. EN 60079-19. Dvs. vi udfører arbejde på bl.a. ATEX-certificeret udstyr i henhold til nævnte standard, som giver retningslinjer for service, reparation og renovering af udstyr, der opererer i eksplosive omgivelser.

Generatorer og pumper er nogle af vores spidskompetencer
Omvikling af generatorer og elmotorer er et af vores specialområder. Det viser sig ofte, at det bedre betaler sig - og er hurtigere - at få foretaget ny omvikling, frem for at investere i en ny el-motor eller generator.

Vi fejlfinder, renoverer og reparerer generatorer maritimt - ligesom vi også har kunder indenfor kraftværker og biogasværker. Derudover reparerer vi pumper og klargør nye pumper fra bl.a. MAPEX, som vi er hovedforhandler af i Danmark.

Firmaet blev stiftet i 1962 og har altid været kendt for høj kvalitet, ligesom vi sætter en ære i, at alle aftaler bliver overholdt. Vi ved, hvor vigtigt der er for jer, som kunde, at kunne have fuld tillid til, at jeres leverandører overholder alle aftaler og leverer på rette tid og sted.

Vi er derfor den foretrukne samarbejdspartner for en lang række værfter, rederier samt indenfor industrien i Danmark samt i udland.

Vores personale kan med meget kort varsel sendes ud på opgaver ombord på fx fartøjer, på værfter eller borerigge.

Vi træffes derfor på døgntelefonen alle årets dage - ring +45 98 94 15 95.

Med en geografisk god placering i Hirtshals, så servicerer vi offshore og den maritime sektor, både på eget værksted eller hos kunden. Vi arbejder bl.a. med renovering, fejlfinding, service og vedligehold af generatorer, elmotorer, ventilation, pumper samt skibsinstallationer.

Hirtshals El-Motorservice ApS
Cort Adelersvej 2-4
9850 Hirtshals
Danmark
CVR nummer: DK15143975
P nummer: 1000868663
7

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063