23948sdkhjf
Del siden

SK Svejsemateriel ApS

SK Svejsemateriel A/S har i over 30 år serviceret jern- og metalindustrien med sliddele til skæring / svejsning samt slibning i både Skandinavien, Europa samt dele af Asien. Vi er samtidig kendt for et stort varelager og deraf hurtige leverancer.

Vi samarbejder med nogle af de bedste europæiske samt amerikanske leverandører indenfor de forskellige produktområder og sætter kvalitet i højsædet både af de produkter, vi forhandler samt selve ekspeditionen og forsendelsen.

 Afsyring
Hos SK Svejsemateriel er vi i Danmark eneforhandler af Weldbrush afsyringsmaskiner, som benyttes til afrensning på primært rustfrit stål efter endt svejsning. Maskinerne benyttes typisk af virksomheder, som opererer indenfor fødevare- eller medicinal-industri. 

Laser
Vi er forhandler og distributør af laser optik fra to af verdens største producenter, II-VI og Ophir. Linser, Spejle og Reflector fra disse to leverandører sidder i alle nye lasere verden over.
Vort sortiment består af lasersliddele til mere end 22 forskellige systemer. Vi har alle de primære sliddele i vores program som omfatter dyser, holdere, keramikdele, beskyttelseskapper og optik. Derudover forhandler vi også Fiberlaserdele som - spejle, reflector samt fiberlaserdyser til: Bystronic, Prima, Salvagnini, Trumpf.

Plasma
Alle vores PLASMA sliddele er CNC fremstillede, process-kontrollerede og kvalitetstestede. Vort program omfatter både original samt kopi sliddele til over 32 af de mest populære systemer som: ATTC, Cebora, ESAB, Migatronic, Binzel, Hypertherm Powermax, Kemppi, Kjellberg, Komatsu, Thermal Dynamics mfl.
Endvidere forhandler vi PLASMA Brænderhoveder (Torch Body) med ”livstidsgaranti” til følgende Hypertherm maskiner: HPR130xd, HPR260xd, HPR130, HPR260 samt HT2000. Disse kommer som ATTC konverteringssæt med Brænderhoved (Torch Body) af høj kvalitet. Med ”livstidsgarantien” slipper man derfor for, at investere i et nyt Brænderhoved igen og man undgår derfor fremover denne omkostning i sit produktionsled.

Mig/Tig
MIG dele af højeste kvalitet til over 20 forskellige maskiner. MIG svejseslanger både til vand og luft/gas kølet. Herudover er vi eneforhandler og lagerførende af kontaktdyser fra den europæiske leverandør Finn-Tips. Vores TIG program omfatter de mest almindelige sliddele til luft og vandkølede brændere, bl.a. pakninger, spændbøsninger, hus for spændbøsning, gaslinser, keramiske, lava dyser samt brænderhoveder til: Migatronice, Binzel, ESAB, Kemppi og så videre

Oxy-fuel/Flammeskæring
Vi leverer helsmedede skæremundstykker/fugemundstykker af højeste kvalitet til alle luftarter og alle typer skærebrændere til hånd- eller maskinskæring. Det store udvalg af skæremundstykker vil kunne løse enhver skæreopgave.

Afgratning / Deburring
Vi sælger flere forskellige maskiner både som håndholdte samt større stationære maskiner som kan ses på sk-svejs.dk

Slibning af materialer
Håndholdte maskiner samt stationære maskiner. Vi sælger også mange typer af fiber disc, flap disc, slibebånd, skrubbe skiver, slibebånd i alle størrelser og så videre som også kan ses på sk-svejs.dk

Diverse/Udsalg 
Vi er endvidere forhandler af Markal/Tempil metal markere og temperaturstifter fra amerikanske LA-CO, som her i 2017 opkøbte J.P. Nissen Markers. Den populære Shurlite gastænder samt sten, af høj kvalitet. Er der brug for andre ting, så ring, eller send en mail. Vi er kendt for fleksibilitet og hjælpsomhed!

SK Svejsemateriel ApS
Hørskætten 28
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK41842849
0
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031