23948sdkhjf

Develco A/S

 

Develco – din eksterne Teknologi Udviklingspartner

Develco er en dansk Teknologi Udviklingspartner, der tilbyder et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring. Vores udviklingsteam har flere års erfaring og stærke kompetencer i udvikling af teknologiløsninger baseret på high-speed micro processorer, power supplies, power elektronik, motorstyringer, sensorer, embedded software, mekanisk integration, connectivity, kommunikationsprotokoller, trådløs kommunikation, propritære løsninger, Internet of Things IoT, gateways og mere. Inden for produktudvikling omfatter vores ekspertise: Hardware, Embedded Software og Firmware, Mekanik, Design for Manufacturing og Dokumentation, Test og Godkendelser.

Siden 1989 har vi udviklet teknologiske produktløsninger og håndteret elektronikproduktion for store industrikunder og innovative opstartsvirksomheder. Vi samarbejder med din virksomhed og realiserer dine spændende produktideer til nye teknologiske produktløsninger med fleksibilitet og ansvar gennem hele udviklingsprocessen. Ved afslutning af udviklingsprojekter får din virksomhed overdraget alle IP-rettigheder og komplet dokumentation på de færdige produkter.


Som en naturlig fortsættelse af et afsluttet udviklingsprojekt tilbyder Develco New Product Introduction NPI og produktionsstyring gennem hele værdikæden og produktlivscyklussen.


Develco er en dynamisk og agil organisation med +25 medarbejdere, der sørger for vores medarbejderes kontinuerlige udvikling. I dag er Develco et selvstændigt selskab i Trifork koncernen med +1000 medarbejdere.

Fakta om Develco A/S

Adresse
Develco A/S
Olof Palmes Allé 40
8200 Aarhus N

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87400300

CVR nummer: DK13441243

P nummer: 1000564149

Certifikater: ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Anette Rosenvinge
Afdeling: Develco A/S
Stilling: Sales and Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 41778803
Jakob Bjerre
Afdeling: Develco A/S
Stilling: CEO / CSO
Direkte telefon: +45 41778818

Send til en kollega

0.172