23948sdkhjf

0105: Læserundersøgelse blandt Træ og Industris læsere

Artikel i Træ og Industri Januar 2005
I slutningen af 2004 udsendte Træ og Industri et spørgeskema til mere end 6000 læsere. De følgende 2 uger modtog redaktionen 658 besvarelser fra såvel producenter som underleverandører, uddannelsessteder og andre med tilknytning
til branchen. Træ og Industri er meget overrasket over den flotte besvarelsesprocent.

Besvarelserne har givet en række ideer til hvorhen bladet skal bevæge sig i de kommende år. Især spørgsmålet: »Hvilke områder mangler bladet at belyse?« gav en række gode input til artikler og temaer som vil blive taget op.

Selv om der var en del forslag til nye historier/områder er 97 procent af bladets læsere dog tilfredse med bladets nuværende faglige indhold og finder artiklerne relevante eller meget relevante. Især artikler med produktomtaler, teknologinyheder og virksomhedsportrætter finder læserne interessante.

Med hensyn til bladenes temaer er det især »Møbler – design – produktudvikling«, »Døre – vinduer – Facadebeklædning « samt »Træhusbyggeri – Limtræskonstruktioner – Spær«, der har læsernes interesse.

Et resultat der overrasker redaktionen positivt, er at over 60 procent af læserne diskuterer artiklerne med andre, for eksempel kollegaer. Det er meget positivt, at et fagblad med så bred en læserkreds som Træ og Industri også rammer bredt. Ligeledes er der over 40 procent, der en gang imellem eller oftere finder artikler frem fra gamle numre.

Redaktionen har allerede udsendt gavekort til de første ti, der indsendte udfyldte spørgeskemaer, samt de ti der blev valgt ved lodtrækning.

Træ og Industri takker alle de læsere, der har taget sig tid til at svare og indsende spørgeskemaerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078