23948sdkhjf

1204 TEMA: Lækagesøgning på trykluftsanlæg - finder nu også lækager på vandudladere, mv.

Artikel i Træ og Industri December 2004
Så er EP PowerVision igen klar med en nyhed fra ultralyds-afdelingen !

Denne gang er det EP2400, som har fået udvidet sine faciliteter ...

EP2400 kan nu også søge efter lækager i for eksempel vandudladere. Dette sker ved benyttelse af den medfølgende standard stetoskoppind, som efter sædvanlig montering sættes direkte på vandudladeren, hvorefter det bliver muligt at høre/måle en eventuel lækage heri.

En lækage i en vandudlader er en meget dyr fejl, som det betaler sig straks at rette op på ved at udskifte den utætte ventil. Mange industrier, har vandudladere i deres produktion og en del betaler dyrt for ekstern hjælp, for at kontrollere disse vandudladere, hvilket de med fordel selv kan gøre fremover med EP2400.

Den nye facilitet er ikke kun til brug ved vandudladere, som dog er det største anvendelsesområde, men kan generelt anvendes, hvor der er et ”medie” (metal, plastik eller andet) mellem lækagen og apparatets stetoskoppind.

Den eksisterende EP2400 er allerede forberedt for denne mulighed – det eneste der skal ske, er en udskiftning af det nuværende kabel mellem detektor og stetoskoppind – og huske at stille EP2400 på ”Ultrasonic”, når denne type fejlsøgning ønskes - se evt. nærmere på http://www.epsales.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109