23948sdkhjf

1104 TEMA: Souring til køkken - og møbelindustrien

Artikel i Træ og Industri, November 2004

1104 TEMA: Sourcing til køkken- og møbelindustrien

Af Kaj Hansen Træ og Industri

Compfitt A/S leverer løsninger til en stor del af den træforarbejdende industri i Danmark og resten af Skandinavien. Det sker med produkter, der ofte er udviklet i et tæt samarbejde mellem virksomheden og kunden, og hvor Compfitt A/S derefter finder den bedst egnede producent – et eller andet sted på kloden.

I det moderne informationssamfund har mange producenter erkendt, at den form for konkurrence de hidtil har været vandt til, ikke længere er gældende. I dag sker teknologiske ændringer, produkt-udviklinger og skift i kundekrav meget hurtigere end for blot få år siden.
Compfitt er en projektorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i sourcing til producenter i køkken- og møbelindustrien via internationale netværk af leverandører af komponenter og beslag.

Repræsentationskontorer i Kina
Compfitt har gennem en årrække opbygget en stærk kompetence i samhandel med Kina, og via virksomhedens nyligt åbnede repræsentationskontorer i Shunde og Hangzhou. Virksomheden matcher konstant det kinesiske marked, foretager omfattende kvalitetskontrol af varerne, vælger de rette leverandører til den konkrete sourcing-opgave og vedligeholder relationer med eksisterende kinesiske leverandører.
Yderligere oplysninger på: www.compfitt.com

Perfekt forening af design og funktionalitet

Slank, veltrimmet og elegant – SK-105 er mere end blot et kønt ansigt: Klapbeslagets tiltrækkende ydre er suppleret med en række overbevisende funktionelle egenskaber.

Den fjederbaserede, kraftjusterede åbningsbevægelse giver brugeren en følelse af ubesværet håndtering og et solidt topkvalitetsprodukt. Klappen svinger op og helt væk fra adgangsområdet, hvilket sikrer optimal adgang til kabinettets interiør hver eneste gang.

Fra en åbningsvinkel på 45° forbliver klappen i enhver ønsket position – op til en maksimal åbningsvinkel på 105°.
Ved hjælp af den justerbare fjederkraft er SK-105 i stand til at åbne en ekstra bred vifte af klapper i forskellige størrelser. Årsagen er, at hver SK-105 leveres med sin egen integrerede variable energibevaringsmekanisme.

SK-105 giver ligeledes fremragende bredde i anvendelsesmulighederne: Uanset om der er tale om en aluminiums- eller træklap og om den er med eller uden glaspaneler, kan SK-105 anvendes til alle klaptyper og -vægte.
Det fremragende design og de praksis-orienterede egenskaber giver optimal ydelse i enhver henseende: uanset om det anvendes til køkken- eller møbelindustrien.

Fri adgang til hyldeplads

Træt af at opbevare en endeløs række af beslag til foldeklapper? HETAL beslagløsningen FB-1 sætter en stopper for dette. Fjedrenes omfattende justeringsmuligheder betyder at kun en af HETAL’s beslagsvarianter behøves til at åbne klapper af samme størrelse lavet af forskellige materialer.

FB-1 åbner overkabinetter med to horisontale klapper sammenkædet af hængsler ved at svinge dem op sammen. FB-1’s kraftjusterede åbningsbevægelse gør det let at åbne overkabinetter.

Fra omkring midten forbliver de sammenkædede klapper statiske i enhver ønsket åbningsposition, så både høje og lave brugere gives samme mulighed for optimal tilgængelighed. Alle klapelementernes sammenkoblede bevægelser fører dem hurtigt ud af hovedhøjde og giver fremragende tilgængelighed til kabinettets interiør.

FB-1 er simpel at montere i ethvert standardkabinet og både klap og beslag kan forbindes uden brug af værktøj. Beslagsarmen er monteret med højkvalitets præcisionskuglelejer, hvilket gør FB-1 vedligeholdelsesfri selv ved konstant brug. En anden stor fordel ved FB-1 er, at den er lige velegnet til træklapper og stel-baserede klapper.

Alt i alt gør den lette installation og de optimale funktionelle karakteristika dette til endnu et ægte HETAL produkt, der ganske enkelt er i en klasse for sig selv.

Fordele ved hjørnekarrusel

ES-900 er et fornemt eksempel på HETAL’s ekspertise i at omdanne gode ideer til løsninger der giver spændende nye impulser til køkkenindustrien.

Tricket er lige så simpelt som det er opfindsomt: De excentrisk placerede aksler giver ekstra plads på hyldens overflade og skaber samtidig en sammenhængende overflade med optimal tilgang. Kabinettet åbnes ved let at skubbe dørene mod indersiden og derefter dreje det til højre eller venstre ind i kabinettet.

Diagonale kabinetter med lige eller krumme forsider drager dobbelt fordel af denne opfindelse: Størstedelen af hyldens overfladeareal og de bevægelseskoblede døre betyder at selv voluminøse artikler kan stuves væk samtidig med at der opnås maksimal bekvemmelighed. Hylden kan simpelthen drejes indtil den ønskede artikel er indenfor rækkevidde. Efter en hel omdrejning lukkes døren automatisk af den integrerede støjsvage lukkemekanisme.

Nøglefunktionaliteterne, så som optimal udnyttelse af hyldeplads, let adgang til det indvendige af kabinettet, automatisk støjsvag lukkemekanisme, bevægelseskoblede døre til uhindret adgang til tilstødende kabinetter og hårde hvidevarer, er blevet effektivt kombineret i designet af ES-900 hjørnekarrusellen for at skabe dette ny-generations produkt.
Denne seneste generation af hjørnekarusseller inkluderer ES-60. Modellen benyttes til hjørnekabinetter med 90° foldedøre og kombinerer alle ES-900 egenskaberne, så som excentrisk aksel, let adgang til kabinettets interiør og automatisk støjsvag lukkemekanisme.

Løsninger til køkkenhjørner findes i hobetal, men hjørnekarusseller fra HETAL er ganske enkelt i en klasse for sig selv.

Det ny klapbeslag giver hurtige og lette svingbevægelser

Klapbeslaget KB-30 fra HETAL giver mulighed for at overkabinetter kan åbnes med en klap der svinger tilbage i en vinkel over kabinettet.

Med sin springkraftsregulering giver KB-30 mulighed for at klapper af samme størrelse, men af forskelligt materiale, kan åbnes selvom der benyttes en og samme beslagsløsning. Det kan benyttes til klapper i forskellige størrelser, fra ca. 400 x 400 mm til ca. 1200 x 720 mm. I kraft af sit design passer KB-30 lige godt til klapper af træ og stel-baserede klapper.

KB-30 gør at klappen svinger opad, væk fra brugerens hovede og tilgængelighedsområde, og den stopper i enhver position det måtte ønskes. Med sin fjederindbyggede kraftmekanisme letter dette beslag åbningen af klappen, og giver brugeren en solid følelse af et kvalitetsprodukt.
KB-30 fra HETAL er simpel at montere i ethvert standardkabinet. Hænglser er unødvendige, eftersom de stabile stålbeslag både indeholder en hængsels- og understøtningsfunktion. Øvrige fordele ved KB-30 fra HETAL inkluderer højkvalitets præisionskuglelejer til beslagsarmen, fremragende lateral stabilitet og manglende behov for vedligeholdelse selv ved kontinuerlig brug, og det ergonomisk tilpassede funktionelle design.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078