23948sdkhjf

1104 TEMA: Husets to vigtigste rum

Artikel i Træ og Industri, November 2004
- Invita Køkkener introducere nyt køkken- og badeværelse program

Af Kaj Hansen Træ og Industri

Et smart køkken og et lækkert badeværelse er blevet essentielt for mange boligejere. Boligens rum har langsomt – men sikkert – skiftet formål. Derfor drømmer mange om nyt køkken og badeværelse, som passer til det nye årtusindes familie – men de gamle værdier er ikke glemt!

Har man set fjernsyn blot en enkelt aften de sidste par måneder, ved man, at boligindretning er mere moderne end noget andet. Et utal af boligprogrammer er dukket op på sendefladen, og danskerne elsker det. Aldrig har Danmark været så fokuseret på boligen som i dag, og det er specielt to rum, der får danskernes opmærksomhed. Køkkenet og badeværelset.

Opholdsrum?
I gamle dage var køkkenet stedet hvor man lavede mad. Det er det selvfølgelig stadigvæk, men i dag er det også meget mere. Køkkenet er samlingspunktet for hele familien. Arbejde og et stort udvalg af fritidsaktiviteter for hele familien gør, at det ofte kun er ved spisetid, at familien ser hinanden. Derfor bliver køkkenet et naturligt opholdsrum i en travl hverdag.

Tid til forkælelse
I en dagligdag med mange gøremål, skal der også være tid til forkælelse. Så derfor skal badeværelset være i orden. På badeværelset kan man lukke af for stress og jag, og slappe helt af i smukke omgivelser. Det er på badeværelset, at man finder den indre ro, som sjælen har brug for.

Et nyt design – to nye væresteder
Invita Køkkeners nye KVADRO-DESIGN er et stilrent og elegant køkken- og badeværelse- design. Det flotte design gør de to rum til behagelige og smukke væresteder, som hele familien vil sætte pris på. Det er med andre ord et køkken til 2004-familien.
Stilen kan man kalde moderne romantik – med rene linjer og en hyggelig atmosfære. I køkkenet er der både plads til børneleg og afslapning, men også til gæster og romantiske middage. Og badeværelset indbyder til stor selvforkælelse. Det er et design med muligheder, og måske får det sit eget boligprogram en dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094