23948sdkhjf

1104 TEMA: Nye vaske til Delian bordpladerne!

Artikel i Træ og Industri, November 2004
Af Kaj Hansen Træ og Industri

Delian bordpladerne har indtil nu udelukkende kunnet leveres med kompositvaske til køkkenet, hvor bunden af vasken standard har været en rustfri stålbund.
Programmet er nu udvidet med vaske, der har moderne skarpe hjørner. Vaskene leveres både med og uden stålbund både i de traditionelle og skarpkantede vaske.
En yderligere nyhed er Legranto vaske, der er et kunstmarmor produkt med en utrolig hård overflade.
Disse nyheder giver et stort udvalg af vasketyper og endnu større muligheder for at tilpasse Delian bordpladen til det moderne køkken.

Komposit bordplader har en utrolig fremgang i Danmark. Delian bordpladen fremstilles nu af førende bordpladeproducenter, der er i fuld gang med at levere til køkkenbutikkerne. Det betyder at man efterhånden overalt i Danmark vil kunne se pladerne i de lokale køkkenbutikker.

De nye moderne fremstillingsmetoder har bevirket, at priserne er interessante for de fleste, både private og institutioner. De vedligeholdelsesfrie overflader er en virkelig lettelse i dagligdagen. Det er svært og bekostelig i den travle hverdag at vedligeholde med sæbe, olier eller andre beskyttelsesmidler, der er nødvendige for at rødbedesaften, kaffen, rødvinen eller vand ikke skal trække ned i overfladen. Delian pladerne er særdeles kemisk resistent og kan meget ofte anvendes hvor der arbejdes med stærke midler.
De næsten usynlige samlinger medvirker også til en god hygiejne - og det gør ikke pladerne mindre smukke når det er næsten umuligt at se hjørnesamlinger.

Køkkenet er ofte en del af stuen og de fleste vil gerne bibeholde det smukke udseende bordpladen har som ny. Da Delian bordpladerne ikke absorberer væske og eventuelle ridser kan fjernes, vil chancerne for et langt liv med præsentable bordplader være gode med de smukke kompositplader.

Delian bordpladerne kan ses i mange af de førende køkkenbutikker, hvor man kan se farveprøver og få information om hvilke farver og vaske der kan leveres.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062