23948sdkhjf

Expedit går i sort

2012 endte med vækst i omsætningen og sorte tal på bundlinjen hos inventarproducenten.
Selv om Expedit stadig kæmper med et stagnerende marked, lykkedes det alligevel at hente en omsætningsstigning på 10 procent i 2012. Dermed endte den samlede omsætning på 520,4 mio. kr.

Den positive udvikling i aktiviteten resulterede også i, at Expedit efter flere år med underskud igen fik sorte tal på bundlinjen. Overskuddet før skat blev på 3,1 mio. kr. mod et underskud på 4,4 mio. kr. i 2011.

- Den positive resultatudvikling er primært realiseret via en omsætningsvækst, og deraf følgende resultatforbedring i moderselskabet, samt en mindre vækst og en flot resultatforbedring i Norge. På trods af positiv udvikling i omsætningen er indtjeningen i Expedit Sverige fortsat negativ. Underskuddet kan henføres til første halvår, hvorimod resultatet i andet halvår har balanceret. Dette skaber grundlag for en positiv indtjening fremadrettet, skriver Expedit i sit årsregnskab.

Inventarproducenten går ind til 2013 med en tilfredsstillende ordrebeholdning og har generelt en positiv forventning til udviklingen i koncernen på trods af, at markedet stadig er præget af hård konkurrence og overkapacitet.

Derfor kalkulerer man i 2013 med vækst i omsætningen, dog mindre end i de seneste år, og en positiv udvikling i indtjeningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111